Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ojansivu sakatlandı ve farklı mağlup olduk

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde
Ojansivu sakatlandı ve farklı mağlup olduk

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin yedinci haftasında Ankara deplasmanında Maliye Piyango’ya konuk oldu. Maçtan ısınma çalışmaları sırasında Pasör Çaprazı Ojansivu Olli Pekka’nın sakatlanması takım arkadaşlarının moralini de bozdu. Bu önemli maçtan önce yaşanan sakatlık ve Ojansivu’nun maçta forma giymemesi takımı da etkileyince Maliye Piyango maçı rahat kazanan ekip oldu.
İlk sete hızlı başlayan Maliye oldu. İlk setin başında oldukça hızlı bir performans sergileyen Maliye karşısında Afyon Belediye’nin savunması ve hücumları yetersiz kaldı. İlk seti 5 sayı farkla kazanan Maliye Piyango olurken set 25-20 ile tamamlandı. 1-0
İkinci çeyrekte teknik molaya kadar hızlı bir oyun sergileyen yine Maliye oldu. İlk sayılarda eşitlik ve üstünlük çabası sergilenirken 12-7’lik skorla teknik molaya Maliye üstün girdi. Teknik mola sonrasında hızlı başlayan Afyon Belediye aradaki farkı kapatmak için oldukça yüksek performans sergiledi. Durumu 14-11’e getiren Afyon Belediye set sonuna kadar mücadeleyi bırakmadı. Setin sonunda yine Maliye Piyango 25-19 kazanırken durum 2-0’a geldi.
Son set başladığında Afyon Belediye pek varlık göstermedi. Afyon Belediye bu sete maçlarda az süre alan oyuncularla sahaya çıktı. Setin teknik molasına kadar oldukça geride kalan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı yaklaşık 9 sayı farkla teknik molaya girdi. Üçüncü setin teknik molasından sonra yüklenen Afyon Belediye toplamda 15 sayı bulurken Maliye Piyango bu seti de 25-15 alarak maçı kazanmayı bildi.
Maçın sonunda 3-0’lık skoru yakalayan Maliye Piyango hanesine bir galibiyet daha eklemeyi bildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti