Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okul personelleri bir araya geldi

Bu haberin fotoğrafı yok
Okul personelleri bir araya geldi

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde “http://m.kocatepegazetesi.com/”İlköğretim Okul Müdürlerinin Dostluk Dayanışma ve Ortak Hareketi Projesi”http://m.kocatepegazetesi.com/” kapsamında okul personelleri bir araya geldi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve ilk defa 2007-2008 yılında uygulanarak ilin başarı seviyesinin yükseltilmesinde önemli katkıları olan “http://m.kocatepegazetesi.com/”İlköğretim Okul Müdürlerinin Dostluk Dayanışma ve Ortak Hareketi Projesi”http://m.kocatepegazetesi.com/” güncellenerek 2010-2011 öğretim yılında da İl genelinde uygulanmasına 1 Eylül 2010 tarih ve 26878 sayılı Valilik Onayı ile karar verildiği bildirildi. Bu kapsamda Emirdağ’da bulunan okullar yedinci gruba dahil edildi.
Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş Başkanlığında bünyesinde sekiz yıllık eğitim verilen Okul Müdürleri ile Eylül ayında toplantı yapılarak Emirdağ’daki okulların üç gruba ayrılmasına karar verilmişti. Bu karar kapsamında Emirdağ’da üçüncü grup olarak Aziziye İlköğretim Okulu, Adayazı İlköğretim Okulu, Bağlıca İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim, Mithatpaşa İlköğretim Okulu ve Şükrü Mola İlköğretim Okullarından oluşturuldu.
Üçüncü grup okullarından Aziziye İlköğretim Okulu, Adayazı İlköğretim Okulu, Bağlıca İlköğretim Okulu ve Mithatpaşa İlköğretim Okulu İdareci ve öğretmenleri Emirdağ Bağlıca Köyü Alabalık Tesislerinde bir araya geldiler. Ev sahibi olarak Bağlıca İlköğretim Okulu Müdürü Ecevit Gözel yaptığı konuşmada, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Toplantı ve bayramlar haricinde bir araya gelemiyoruz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Gözel, şöyle devam etti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Resmiyetin dışında gönüllü arkadaşlarımızın katılması ile ilk defa bir araya geliyoruz. Gönlüm grubumuzda olan Cumhuriyet İlköğretim ve Şükrü Mola İlköğretim Okullarının idareci ve öğretmenlerinin de katılmasını arzu ediyordu. İlimizde başlatılan, ilçemizde de uygulanan ilköğretim okulu müdürlerinin dostluk ve dayanışma projesi kapsamı içerisinde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için ortak ve birlikte hareket edebilme yeteneklerimiz güçlenmektedir. Bu tür projeler eğitim kalitesinin artması için büyük önem taşımaktadır. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Birlikte yenilen yemekten sonra Emirdağ Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden Mustafa Diker ve İsmail Aydos’un müzikleri eşliğinde unutulmaz bir gün geçirdiler. (AA)