Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okul sıraları musalla oldu

İscehisar ilçesine bağlı Çatağıl

İscehisar ilçesine bağlı Çatağıl köyünde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden orta okul öğrencileri İsmail Eser (11), Melisa Demirel (14), Nisa Eser (14), Teslime Eser (13) ve Damla Duran’ın (11) cenazeleri kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Çatağıl İlkokulu bahçesinde okul sıralarının musall ataşı olarak kullandığı cenaze namazında cansız küçük bedenler yan yana dizildi. Cenaze törenine Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra çok sayıda kamu görevlisi, vatandaşlar ve hayatını kaybeden çocukların aileleri ile yakınları katıldı. Büyük bir üzüntünün hakim olduğu cenaze töreninde çocukların aileleri ve yakınları gözyaşları döktüler. Kılınan namazının ardından cenazeler köy mezarlığına defnediliyor.
Bölgedeki köylerden aldığı öğrencileri Alanyurt Köyü Ortaokula getiren Adalettin Ş., (53) idaresindeki 03 UU 567 plakalı Ford Transit marka servis minibüsü, Çatağıl köyü çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki ormanlık alana girip ağaçlara çarpmıştı.
Kazada yaralanan Rana Eser (12), Hakan Tek (16), Musa Eser (10) ve Yağmur Duran’ın (11) tedavilerinin ise sürdüğü öğrenildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti