Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okuryazarlık ve Pazarlama Trendleri programı düzenlendi

Bolvadin Kırkgöz Kampüsünde gerçekleştirilen
Okuryazarlık ve Pazarlama Trendleri programı düzenlendi

Bolvadin Kırkgöz Kampüsünde gerçekleştirilen programın açış konuşmasını yapan Bolvadin MYO Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan, ekonomik koşulların göz önünde bulundurulmasıyla bütçeleme, tasarruf, borç alma, yatırım gibi temel finansal kavramlarda karar alma yeterliliği için finansal okuryazarlığın büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. Gelişen teknoloji karşısında pazarlamada yenilikleri yakalayabilmenin önemine de değinen Kayahan, küreselleşen dünyaya ayak uydurabilme hususunda pazarlamada yenilikçi ve inovatif tekniklerin geliştirilmesi hususunda pazarlama trendleri eğitiminin önemine vurgu yaptı.
İki oturumda gerçekleştirilen programın birinci oturumunda Habitat Derneğinin “Paramı Yönetebiliyorum” projesinde Master Eğitmen olan Kunter Güleç tarafından “Finansal Okuryazarlık” eğitimi verilirken, ikinci oturumda ise Engin Baran Danışmanlık firmasından danışman Yavuz Borazan tarafından “Pazarlama Trendleri” konulu sunum yapıldı.
Program eğitmenlerin teşekkür belgelerinin takdimi ve katılımcıların sertifikalarının dağıtılmasının ardından sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti