Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Olgun Atilla Kimdir

Bornova eski Belediye Başkanı Olgun Atilla, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu.

Bornova eski Belediye Başkanı

olgun atilla kimdir

Bornova ilçesi eski Belediye Başkanı Olgun Atilla, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu. Aday adayı Atilla, “Siyaset bir iddia işidir. Önümüzdeki süreçle ilgili anket, eğilim yoklaması, önseçim gibi seçenekler var. Biz hepsine hazırız, buradan ‘Hodri meydan’ diyorum. Sizden aldığım güven ve kararlılıkla her türlü yarışa girmeye hazır ve kararlı olduğumu bir kere daha ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Olgun Atilla kimdir nereli? Olgun Atilla mesleği ne, kaç yaşında? Merak ettiğiniz bu soruların tüm yanıtı haberimizde. İşte Olgun Atila hakkında merak edilen detaylar…

OLGUN ATİLLA KİMDİR?
aslen Bünyan’ın Köprübaşı Mahallesindendir. 1969’da İzmir’e yerleşen Halil Atila ve Yaşar Atila’nın oğlu olan Olgun Atila aslen Kayseri Bünyanlıdır. 07 Eylül 1976 tarihinde, İzmir’in Bornova ilçesinde dünyaya gelen Olgun Atila, ilköğrenimini Bornova Kars Halil Atila İlköğretim Okulu’nda, ortaöğrenimini Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nde tamamladı. Yükseköğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştiren Olgun Atila, Luton Üniversitesi’nde İngilizce eğitimi aldıktan sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Kentsel Tasarım Bölümü’nde master yapma fırsatını elde etti.

Eğitimini tamamladıktan sonra, Olgun Atila Mimarlık Limited Şirketi’ni kurarak mimari proje ve inşaat alanında faaliyet göstermeye başlayan Olgun Atila, 1996-2008 yılları arasında, bir yerel gazetede “Değişim” adlı köşe yazıları kaleme aldı. İzmir Dostluk Birliği Platformu’nun 2006-2008 yıllarındaki başkanlığını üstlenerek barış, birlik, beraberlik ve kardeşlik ilkelerini savunan Olgun Atila, CHP – Bornova Belediyesi Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak 2009 yerel seçimlerinde seçildi. 2009-2013 yılları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Divan Katipliği görevini üstlendi. Aynı yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Komisyonu Başkanlığı’nı üstlenen Olgun Atila, evli olup, 2 çocuk babasıdır.