Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öncelik Afyon’da kesintisiz sürekli enerji arzı

OEDAŞ Afyonkarahisar’ın yeni İl

OEDAŞ Afyonkarahisar’ın yeni İl Müdürü Cafer Demir, önceliklerinin Afyonkarahisar’da kesintisiz ve sürekli enerji arzının sağlanması olduğunu söyledi

 

Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin (OEDAŞ) yeni İl Müdürü Cafer Demir, öncelik ve hedefleri hakkında gazeteniz Kocatepe’ye bilgi verdi.
“HEDEFİMİZ ŞEHİRDE KESİNTİSİZ ENERJİ ARZI”
Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, 20 yıldır enerji sektöründe hizmet verdiğini kaydetti. OEDAŞ’ta 17 yıl boyunca şirketin çeşitli departmanlarında çalıştığını aktaran Demir, “Şirketimizin çeşitli departmanlarında hem yönetici hem mühendis hem de müdür olarak çalıştım. 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren Afyonkarahisar OEDAŞ’ta göreve başladım. Bundan sonra inşallah Afyonkarahisar’ın kesintisiz sürekli enerji arzını sağlamak yönünde çalışacağız. Ekibimizle birlikte bu gayret içerisinde olacağız.” dedi.
“OEDAŞ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE
ÜÇÜNCÜ SIRADA”
Afyonkarahisar’da yeni göreve gelen bir idareci olarak kesintisiz enerji arzını sağlamayı öncelik edindiğini belirten Demir şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’da kesintisiz enerji arzını sağlamanın yanı sıra müşteri memnuniyeti bizim için birinci sıradadır. Şirketimiz tüm dağıtım şirketleri arasında 2020 yılında Müşteri Memnuniyeti’nde Türkiye 3. oldu. Bunu paylaşmaktan gurur duyuyorum. Biz bu dereceyi yükseltmek için gayret göstereceğiz. Bunun için müşteri memnuniyetini sağlamak adına enerji arzını kesintisiz, sürekli ve kaliteli hale getirmeyi planlıyoruz.”
“GÜVENLİ TASARRUFLU KALİTELİ ENERJİ
KULLANIMI ESAS”
Enerji verimliliğinin önemine değinen Demir sözlerine şöyle devam etti:
“Malum olduğu üzere bizim coğrafyamızda tüketilen enerji doğal gaz, hidroelektrik santralleri ile yenilenebilir enerji santrallerinden karşılanmaktadır. Bu enerjinin kaliteli ve güvenli şekilde kullanımıyla bunun yanında tassarrufu bizim için son derece önemlidir. Bu anlamda da inşallah şehrimizde halkımız, yerel yönetimimiz ve Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in koordinasyonunda enerji kullanımını ve enerji arzında ki kaliteyi istediğimiz pozisyona getireceğiz.” >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti