Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önder Grup işadamlarını buluşturdu – Kocatepe Gazetesi

Önder Grup işadamlarını buluşturdu – Kocatepe Gazetesi
Önder Grup işadamlarını buluşturdu

Korel Otel’de düzenlenen iftar davetine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Önder Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İzmir, Önder Grup Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Büyükmanav ve işadamları katıldı.
“HERKESE
TEŞEKKÜR EDERİM”
Programa katılım yoğun olurken, ilahi ekibi okuduğu ilahilerle programı zenginleştirdi. Ezanın okunmasının ardından katılımcılara görsel şölen sunan sema gösterisi uzun süre devam etti.
Davetlerine katılan herkese teşekkür eden Önder Grup Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Büyükmanav, “Düzenlediğimiz iftar programına katılanlara çok teşekkür ediyoruz. Protokol olsun, müşterilerimiz olsun canı gönülden teşekkür ediyoruz. Buraya kadar buyurup geldiler, herkese iyi Ramazanlar diliyorum” dedi.
“DAVETLİLERİMİZ PROGRAMA
KATILARAK BİZLERİ MUTLU ETTİ”
Davete katılanların kendilerini mutlu ettiklerini belirten Önder Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İzmir, “Bu mübarek Ramazan gününde iftar yemeği düzenledik. Sayın Milletvekilimiz, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz bizleri bu programa katılarak mutlu ettiler. Herkese Ramazan-ı Şerif’in hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.
“HAYRA VESİLE OLMAK GÜZEL BİR DUYGU”
Hayra vesile olmanın güzel bir duygu olduğunu vurgulayan Şirketin Organizasyon Sorumlusu Mehtap Eryılmaz, “Bu hayırlı günde böyle güzel bir iftara katılım sağlayanlara öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Maneviyatı yüksek bu günlerde böyle bir hayra vesile olmak gerçekten güzel bir duygu. Tekrar tekrar herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi