Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Öne geçmelerine izin vermedik” – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
“Öne geçmelerine izin vermedik”

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı Balıkesir deplasmanında Karesispor’u 82-73 mağlup etti. Maçtan sonra yapılan basın toplantısında konuşan Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, maçı kazanmasını bildiklerini kaydetti.
Zor bir karşılaşma olduğuna dikkat çeken Koç Sevim, “Zor bir karşılaşma oldu fakat düzenlerini ciddi anlamda bozduk. Çok güzel organize olduk ve topu paylaşarak ciddi bir skor avantajı elde ettik. İkinci yarı soyunma odasında konuştuk aslında geri geleceklerini tahmin ediyorduk. Çok güzel bir atmosfer var ve çok iyi bir seyirci desteği de aldılar. Özellikle ikinci yarıda ve bir geri dönüş gerçekleştirdiler fakat ciddi bir karakter ortaya koyduk. Öne geçmelerine bir kere izin vermedik. Hiçbir şekilde skor üstünlüğünü kaptırmadık, akli ve sakin kalarak maçı kazanmasını bildik” dedi.
Karesispor’a sonraki maçlarında başarılar dileyen Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Altan Erol, “İyi mücadele ettik, iyi bir karakter ortaya koyduk. Bu galibiyet bizim için önemliydi. Zaten yeni bir takımız birbirimize daha yeni alışmaya çalışıyoruz. Önümüzde güzel günler var daha güzel maçlar çıkacağımıza inanıyorum. Karesi’ye de bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum” ifadesine yer verdi.