Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Onlar istifa etti biz göndermedik”

“Onlar istifa etti biz göndermedik”
“Onlar istifa etti biz göndermedik”

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyon olan AFJET Afyonspor’un Başkanı Salih Sel İl Genel Meclisi Mayıs ayı ilk oturumu sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
İlk olarak son maçta alınan mağlubiyet sorulan Başkan Sel, “Fatih sakattı, Oltan kasıklarından iğne yiyordu, Uğur da sakatlandı. Çok net pozisyona girdik ama atamadık. Netice de 2. Lige çıkmaktı onu da Allah’a şükür başardık. Kısa sürede 4 yılda 3 şampiyonluk yaşadık” cevabını verdi.
“ÇIKARSAK ÇOK ÇOK İYİ OLUR AMA ÇIKMAZSAK DA KÖTÜ DEĞİL”  
Bu şekilde başka başarı olup olmadığı sorusuna cevap veren Başkan Sel, “Tuzla galiba peş peşe çıktı dediler galiba, bir de Kastamonu vardı. Kastamonu mesela BAL’dan 3. Lige çıktı, 3. Lig’den 2. Lige çıktı, şimdi de 2. Lig’de Play-Off oynama durumu var. Ama bizim yaptığımız harcamaya bakacak olursak biz daha başarılı durumdayız. Mesela Sakaryaspor bizim 4 katımız para harcadı, Kütahya bizim kadar belki bizi de geçti. Harcadı ve Kütahya şimdi maalesef tekrar küme düştü. İnşallah ümitliyiz, önümüzdeki yıl  da iyi netice almak istiyoruz. İyi netice derken çıkarsak çok çok iyi olur ama çıkamazsak da çok kötü değil. Çünkü İnsan devamlı koşunca yoruluyor. Biraz da dinlenmeye ihtiyacı da oluyor” dedi.  
“HER TAKIM ŞAMPİYON
OLMAK İSTİYOR”
“2023’te Süper Lig hedefiniz de sapma yok ama demi” sorusuna Başkan Sel, “Ondan kesinlikle şüphemiz ve tavizimiz yok. Ama bir de ben çıktığım televizyon programlarında sık sık şunu dile getirdim. Her sene Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor şampiyonluk için yola çıkıyor. 4’ü birden şampiyon olamayacağı için biri şampiyon oluyor. Sporda her türlü durum var. şampiyonluk için yola çıkıyorlar bazen 3., 4. bile oluyorlar. İkinci bile olamıyorlar. Bizim amacımız bu hedeflediğimiz sürede inşallah çıkarız” ifadesine yer verdi.
“KÜTAHYA’DA ÇOK ENTERESAN OLAYLAR OLMUŞ”
“Gelecek sene Türkiye Kupası’yla ilgili bir hedef olur mu?” sorusuna cevap veren Başkan Sel, “Türkiye Kupası’yla ilgili o gün ki duruma bağlı. Mesela biz burada Ümraniye bizi penaltılarla geçti. Tersi olsaydı, biz gruplara kalıyorduk. Olabilir, neden olmasın. İnşallah bu ekibi fazla oynamadan aynı karakterli oyuncu bularak. Bizim zaten öncelikli hedefimiz karakterli oyuncular olsun istiyoruz. Bunda da hakikaten başarılı olduk. Çünkü sezon başında daha kampta gönderdiğimiz oyuncu oldu. Bir de ilk yarı bitmeden kadro dışı bıraktığımız iki oyuncu oldu. Kötü oyuncu oldukları için değil bizim takıma uyum sağlayamadıkları içindi. Bir de Cumartesi günü Kütahya Başkanı aradı. Çok enteresan olaylar olmuş. Diyelim ki ikinci kaptanım geldi, üç haftadır sakattı oynamadı diyor, gelmiş bana soruyor diyor. Hocan var, efendim benim mutlaka oynamam lazım, daha önceki kulübüm eğer küme düşerse ben alacağımı alamam. Hocayla konuştuk diyor. Hoca da şu 4’ünü mutlaka oynatmam lazım diyor. Yani bir hafta önce ben berabere kalsam kurtaracağım diyor, adam beni, oynadığı takımı, düşünmüyor diyor, tutuyor efendim ben alacağım var, başka takım düşmemesi için oynuyor diyor. Sağolsun sayın Valimiz de 4-5 maç öncesinde diyordu iyi ki bizim takımın başında kendi hocalarımız var. Çünkü ne olacağını bilmiyorsunuz” şeklinde konuştu.  
“KENDİLERİ
GİTMEK İSTEDİ”
Görevinden istifa eden Sportif Direktör Cevat Macit ve Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlar olduğuna dikkat çeken Başkan Sel, “Bana gelirken Suat söyledi, sosyal medyada paylaşımlar olmuş. Efendim, Afyon’un şampiyonluğunda şunların şunların emeği var, bizi ta amatör ligden itibaren hep aynı kişiye mal etmişler. Bizi sen çıkardın işte efendim. Hiç alakası yok. O zaman Ufuk Süer’di takımın antrenörü, o çıkardı. İstifa edip gidenlere vefa gösterilmeli, bu başarı onlarındır. Biz göndermedik, kendileri istifa edip gittiler. Özellikle dün televizyon programında da üzerine basa basa söyledim. Önce sosyal medya üzerinden istifa ettiler sonra sildiler, biz o yazıların çıktılarını alıp federasyona onunla müracaat ettik. Bunlar kendileri istifa etti, biz göndermedik. Hala onların peşinde giden Afyonlular var. Bunları anlamakta zorluk çekiyorum. Her şeyi onlara mal ediyorlar. Amatör Lig’den çıkışımızı, bilmem şeyden çıkışımızı onlara mal ediyorlar. Hiç alakası yok. Bununla ilgili zaten gerekli açıklamayı yaptıracağız. Biz gönül ferahlığı içindeyiz, bizimle ilgili hiçbir durum yok. Onlar kendileri istifa etti. Tabi böyle kulübü bırakıp gittikleri için de pişman oldular” diye konuştu.  >> Murat Arısoy’un Haberi