Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OnlyFans Nedir Nasıl Kullanılır?

OnlyFans Nedir Nasıl Kullanılır? sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, OnlyFans Nedir? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Kimler neden dolayı OnlyFans Nedir Nasıl Kullanılır? Sorusuyla google de arama yaptı. Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

OnlyFans Nedir Nasıl Kullanılır?

OnlyFans Nedir? Kimler kullanır? Detaylar haberimizde…

ONLYFANS NEDİR?

OnlyFans, abonelik tabanlı içerik oluşturulan platformdur. Ancak, uygulama daha çok +18 içeriklerden oluşmaktadır. Platformunda kişilerin, kendi erotik fotoğraf ve videolarını satarak para kazandığı biliniyor.

ONLYFANS NASIL KULLANILIR?

Günümüzde, diğer abone tabanlı olan uygulamalar gibi, Onlyfans’da da kullanıcılar sürekli olarak içerik üreterek insanların sayfasını takip etmesi için çalışmaktadır. İnsanlar, Onlyfans kullanıcısının sayfasına girip baktığında; içerik üretici para kazanmaktadır. İçerik üretmeyi tercih etmeyip, üretilen içerikleri görmek isteyen OnlyFans kullanıcıları  ise; OnlyFans sitesine girdikten sonra önce üyelik bilgilerini tamamlayarak üye olmak zorundadır. OnlyFans Platformuna katılanlar daha sonra merak ettikleri ve içeriklerine bakmak istedikleri kişilere abone oluyorlar. Abonelik işlemleri için kart bilgilerini girip ödeme yapıyorlar. Takip etmek istenilen hesap ücretsiz bile olsa, platformda kart bilgilerinin girilmesi zorunludur.

ONLYFANS UYGULAMASINA NEREDEN GİRİLİR?

OnlyFans platformuna yalnızca tarayıcıdan erişilebilmektedir. App Store veya Google Play Store’da bir uygulaması mevcut değildir.

ONLYFANS KİMLER TARAFINDAN KULLANILIR?

OnlyFans’ta, yetişkinlere yönelik içerikler olduğundan dolayı içeriklere ulaşmak isteyenlerin çoğunluğu yetişkinlerdir.

ONLYFANS’TA NE TÜR İÇERİKLER VARDIR?

Platformda erotik +  p*rno gibi + 18 içerikler yer almaktadır.

 

ONLYFANS’TA İÇERİK ÜRETİCİLERİ NASIL PARA KAZANIR?

Kullanıcılar, platformda oluşturulan video ve fotoğrafları görmek için her ay belirli bir ücret ödeyerek istenen kişinin kanalına abone olunur. Fotoğraf ve video yükleyen kişiler ise bu aboneliklerden para kazanıyorlar. Yani, içerik üreten bir kişinin ne kadar çok abonesi varsa o kadar çok para kazanıyor demektir. Abonelik ücretleri 4,99 ile 49,99 ABD Doları arasında değişiyor.