Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OnlyFans Uygulaması Nedir? OnlyFans Nasıl Kullanılır?

Son günlerde adından çokça söz edilen OnlyFans nedir, nasıl bir sitedir?

Son günlerde adından çokça

İnternet ortamında son zamanlarda sıkça söz edilmeye başlanan OnlyFans ne demek, nasıl bir uygulama? Pek çok internet kullanıcı bu soruların cevaplarını arıyor. Yetişkinlere yönelik olduğu tespit edilen uygulamanın daha çok +18 içeriklerden oluştuğunu bilmek gerekir.

OnlyFans Nedir?
OnlyFans, esasında abonelik tabanlı olan ve içerik oluşturulan platformdur fakat oluşturulan içerik bakımından diğer uygulamalardan biraz farklı diyebilirim. OnlyFans Platformunda kişiler, kendi erotik fotoğraf ve videolarını satarak para kazanıyor.

Onlyfans Nasıl Kullanılır?
Para kazanmak isteyen kullanıcılar, üye olduktan sonra sürekli olarak içerikler üretmeli ve insanları kendi sayfasına çekmelidir. Yani, insanların merak edeceği, sayfalarına girip bakılmasını sağlayacak içerikler üretmek, para kazanmak isteyenler için daha iyi olacaktır.

OnlyFans Uygulaması Nedir? OnlyFans Nasıl Kullanılır?

İçerik üretmeyi tercih etmeyip, üretilen içerikleri görmek isteyen OnlyFans kullanıcıları OnlyFans sitesine girdikten sonra önce üyelik bilgilerini tamamlayarak üye olmak zorunda. OnlyFans Platformuna katılanlar daha sonra merak ettikleri ve içeriklerine bakmak istedikleri kişilere abone oluyorlar. Abonelik işlemleri için kart bilgileri girilip ödeme yapılıyor. Bakılacak hesap ücretsiz hesap bile olsa, kart bilgilerinin girilmesi gerekiyor.

OnlyFans Uygulaması Var mıdır?
App Store veya Google Play Store’da OnlyFans uygulaması yok. Sadece tarayıcılardan bu siteye erişilebiliyor.

OnlyFans Kimler Tarafından Kullanılır?
OnlyFans’ta büyük çoğunlukla yetişkinlere yönelik içerikler olduğundan dolayı içeriklere ulaşmak isteyenlerin çoğunluğu yetişkinler. Daha çok seks işçileri içerik üretiyor olsa da müzisyen, dansçı, oyuncu, internet fenomenleri gibi birçok kişi de içerik üretmek için kullanıyor.

OnlyFans Uygulaması Nedir? OnlyFans Nasıl Kullanılır?

OnlyFans’ta Ne Tür İçerikler Vardır?
Platformda, erotik ve p*rno içerikler var.

OnlyFans Uygulaması Nedir? OnlyFans Nasıl Kullanılır?

OnlyFans’ta İçerik Üreticileri Nasıl Para Kazanır?
Burada oluşturulan video ve fotoğrafları görmek için her ay belirli bir ücret ödeyerek istenen kişinin kanalına abone olunabiliyor. Fotoğraf ve video yükleyen kişiler ise bu aboneliklerden para kazanıyorlar. Yani, içerik üreten bir kişinin ne kadar çok abonesi varsa o kadar çok para kazanıyor demektir. Abonelik ücretleri 4,99 ile 49,99 ABD Doları arasında değişiyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti