Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OSB heyetinden Aydoğan’a hayırlı olsun ziyareti

Bu haberin fotoğrafı yok
OSB heyetinden Aydoğan’a hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) heyeti, geçtiğimiz günlerde Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Halil Aydoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Geçtiğimiz aylarda Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen AK Parti eski Milletvekili Halil Aydoğan’a Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi heyetinden hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Merkezi İstanbul’da olan Vakıfbank Genel Merkezinde gerçekleştirilen ziyarete Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Başkan Yardımcısı Erkan Karaağaçlıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi M. Emin Özbayat ve OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu katıldılar.
OSB’nin sorunları konuşuldu
Ziyarette bir konuşma yapan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Halil Aydoğan’ın milletvekilliği döneminde hem Organize Sanayi Bölgesine hem de sanayiciye büyük destek verdiğini kaydetti. Aydoğan’ın sürekli olarak kendilerini aradığını ve sanayi kuruluşlarının sıkıntıları ile ilgili bilgiler aldığını kaydeden Yeşilay, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanlığına Halil Aydoğan’ın seçilmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
Afyon Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sorunlarında tartışıldığını belirten Yeşilay, “Sayın Aydoğan’ın ilimize verdiği katkılar tartışılmazdır. Kendisini böyle büyük makamlarda görmek bir Afyonlu olarak bizleri gururlandırıyor. Yeni görevinde kendisini başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
“OSB’nin sorunu
kendi sorunum”
Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi heyetinin kendisini ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan, Afyonkarahisar’ın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğini söyledi.
Afyonkarahisar sanayicisinin son dönemde oldukça etkin olduğunun altını çizen Halil Aydoğan, ihracat rakamlarının giderek artmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
Milletvekili olduğu dönem Afyonkarahisar sanayisiyle yakından ilgilendiğini söyleyen Aydoğan, “Afyonkarahisar’ın sanayisi büyüdükçe istihdamda büyümüştür. Afyonkarahisar OSB’nin sorunlarını her zaman kendi sorunum gibi görmüşümdür. Bundan sonrada elimden gelen desteği sürdüreceğim.” diye konuştu. (Kocatepe)