Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OSB’de genişleme çalışmaları devam ediyor

OSB Bölge Müdürü Akosmanoğlu, Organize

OSB Bölge Müdürü Akosmanoğlu, Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e OSB’deki genişleme çalışmalarının devam ettiği bilgisini aktardı

 

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu’ndan OSB’nin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aldı. Vali Çiçek’in ziyaret ve incelemelerine Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de eşlik etti.
“OSB’DE GENİŞLEME
ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”
Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, 1984 yılında faaliyetlerine başlayan Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölge-si’nin 314 parsel sayısının bulunduğunu ve faal durumda olan 284 işletmede toplamda çalışan sayısının 8 bin 179 olduğunu söyledi. Yüzde 100 doluluk oranına ulaşan OSB’de yeni yatırımcılar için genişleme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Akosmanoğlu, alt yapı çalışmaları ve elektrik trafolarının yenilenmesi noktasında da çalışmaların hızla yürütüldüğünü ifade etti.
FABRİKALARDA İNCELEMELERDE BULUNDULAR
Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve OSB Başkanı Bekir Yeşilay ile birlikte OSB’de faaliyet gösteren Motif Söve ve Botaş Nehir Tekstil fabrikalarında da incelemelerde bulunarak, yapılan iş ve işlemler ile üretim aşamaları konusunda firma yetkililerinden bilgiler aldı.
MASKE VE DEZENFEKTEN
DAĞITILDI
Ziyaret ve incelemeleri sırasında koronavirüs tedbirleri konusunda da uyarılarda bulunan ve toplum sağlığı için alınan tedbir kurallara uyulması gerektiğini önemle belirten Vali Çiçek, maske ve dezenfektan dağıttı.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti