Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OSB’ler denetimden geçti – Kocatepe Gazetesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji
OSB’ler denetimden geçti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2010/2 sayılı genelgesi doğrultusunda, il genelinde mevcut tüm OSB’lerin parsel tahsis, satış ve devir işlemleri ile ruhsat ve izinlerin 6 ayda bir Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına raporlanmasını sağlanıyor.
Bu çerçevede yapılan denetleme sonucu, Afyonkarahisar OSB, İscehisar OSB ve Emirdağ OSB’nin 4562 sayılı yasa ve ona bağlı çıkartılan yönetmelikler doğrultusunda yönetildiği kaydedildi. OSB’de arsa tahsisleri, devirleri, ruhsatları ve arsa satış fiyatlarında herhangi bir usulsüzlük ve yasalara aykırılığa rastlanılmadığı tespitleri bildirildi. Ayrıca toplantıda Afyonkarahisar OSB, İscehisar OSB ve Emirdağ OSB genişleme çalışmalarında da bahsedildi.
Toplantıya; Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu Başkanlığında toplanan komisyona, İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Afyonkarahisar Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akın Yıldırım, Zafer Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Vahit Akyol, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Türker, OSB Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, İscehisar OSB Müdürü Muhammed Bacaksız, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğünde Şube Müdürü Abdurrahman Topatan, Emirdağ OSB Bölge Müdürü Oğuzhan Şamil Çil katıldı.