Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“OSB’ler ilçelerin lokomotifi” – Kocatepe Gazetesi

Vali Mustafa Tutulmaz, alt
"OSB'ler ilçelerin lokomotifi"

Vali Mustafa Tutulmaz, alt yapı çalışmaları devam eden Şuhut Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunarak, Şuhut OSB Müteşebbis Heyet toplantısına katıldı. İlk önce Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya ile birlikte Şuhut Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz, OSB yetkilisi Erol Ünsoy’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Şuhut OSB’deki incelemelerini tamamlayan Vali Tutulmaz daha sonra Şuhut Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık yaptı.
Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında Şuhut Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda bir araya gelen heyet, yatırımlar ve Şuhut  Organize Sanayi Bölgesinin alt ve üst yapı çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.
Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda, ilçelerin lokomotifi olarak gördüğü Organize Sanayi Bölgelerine önem verdiğini belirten Vali Tutulmaz, kalkınmanın ve büyümenin olmazsa olmazları arasında yer alan Organize Sanayi Bölgelerine Valilik olarak her türlü desteğin verileceğini sözlerine ekledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti