Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uçurumdan aşağı uçan araçtan sağ çıkan olmadı: 4 ölü

Afyonkarahisar’ı Şuhut İlçesi’ne bağlayan

Afyonkarahisar’ı Şuhut İlçesi’ne bağlayan yolda devam eden yol yapım çalışmalarında bir otomobil, köprü ayağı inşaatına çarptı. Beton ayağa çarpan ve yaklaşık 6 metre yükseklikten düşen araçtan sağ çıkan olmazken 4 kişi hayatını kaybetti

Afyonkarahisar-Şuhut İlçesi karayolu Halımoru Köyü mevkisinde meydana gelen kazada sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 20 FT 500 plakalı otomobil yol yapım çalışmasının devam ettiği bölgeden geçerken kontrolden çıktı. Yoldan çıkan araç trafik tabelalarına çarptıktan sonra toprak birikintisinin üzerinden 6 metre yükseklikteki beton köprü ayağına çarptı. Yapımı devam eden köprü inşaatına düşen araç hurdaya döndü.
Olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler otomobilde 4 kişinin bulunduğunu tespit etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışmadan sonra Hüseyin A., Deniz Ç., Hasan Ç. ve Emin Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Aracın tavanını keserek 4 cenazeye ulaşılırken cenaze nakil aracı ile cenazeler Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Ölen kişilerin yakınları ise olay yerine gelip aracı gördüklerinde sinir krizi geçirdi. Baygınlık geçiren aile üyelerine jandarma ekipleri kolonya ve su ile müdahale ederek sakinleştirdi.
Jandarma ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti