Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Oyuncuların hiç biri makine değil”

“Oyuncuların hiç biri makine değil”
“Oyuncuların hiç biri makine değil”

Oyuncuların ve teknik heyetlerin bir haftada 5 maça çıkacağını belirten Afyon Belediyespor Basketbol Takım Koçu Mehmet Kabaran, “Yoğun bir turnuva dönemi geçiriyoruz. 6 günde 5 maç oynamak kolay değil. Hem bizler hem de oyuncular için kolay olmuyor. Bugün kazandık. Buradaki en önemli şey de kazanmak. Oyuncuların hiçbirisi makine değil. Sert maçlar oynanıyor. Bu maçı değerlendirirken sonuca bakıyorum. Hepsini de teşekkür ediyorum” dedi.
“ESKİŞEHİR MAÇI DAHA
SERT OLACAK”
Eskişehir maçında Türk maçında olduğu kadar rahat olmayacaklarını belirten Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu Ogün Sevinç, “İki gündür başarının ve performansımızın üzerine koyarak gidiyoruz. Bu maçları hazırlık turnuvası olarak görüyoruz. Sezon sonunda üst lige yükselmek istiyoruz. Her maç üstüne koymamız gerekiyor. Karşılaşmaya kötü başladık. Sadece kazanacak kadar oynadık. Şimdi Eskişehir maçı daha sert olacak. O karşılaşmada bu kadar rahat olamayacağız. Rakibimizi de tebrik ediyorum” ifadesine yer verdi.
“OLAĞANÜSTÜ MAÇ OYNADILAR”
Afyon Belediyespor’a övgü dolu sözler sarf eden Türk Telekom’un Koçu Gencer Baytimur, “Öncelikle rakibimizi tebrik ediyorum. Ligin en güçlü takımlarından birine karşı oynadık. Oynadıkları basketbol çok güzeldi. Olağanüstü maç oynadılar. Güzel bir basketbol maçı olduğunu düşünüyorum. Bugün daha iyi savunma yaptık. Her gün her maçta ve antrenmanda bir şeyler yapıyoruz. Hedeflediğimiz yere gelmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
“EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAMAK ADINA ÇALIŞIYORUZ”
Maçın adamı seçilen Türk Telekom’un başarılı oyuncusu Mehmet Özdoğan, “Rakibimizi tebrik ediyorum. Biz de turnuvada üçüncü gün olmasına rağmen iyi durumdayız. Eksiklerimizi tamamlamak adına çalışıyoruz. Maçın sonuna kadar başa baş geldik. Şut yüzdeleri kazanan ekibi belirleyici oldu” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)