Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ozan Akbaba Hangi Köylü?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin “Emir Gardaşov” rolünü başarılı bir şekilde canlandırarak  milyonları ekran başına kilitleyen Ozan Akbaba’nın kim olduğu ve hangi köylü olduğu merak ediliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam

Rol aldığı dizilerle geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncu Ozan Akbaba, “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde “Emir Gardaşov” rolü ile bir çok kişinin beğenisini kazanıyor. Başarılı ile sık sık gündemde yer alan Ozan Akbabanın hangi köylü olduğu araştırılıyor.

 

OZAN AKBABA KİMDİR?

Ozan Akbaba, 9 Haziran 1982 tarihinde Kars’ta dünyaya geldi. 2005 yılından beri birçok projede yer alan Ozan Akbaba, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümünden mezun. 2014 yılında Sıla’nın “Vaziyetler” isimli şarkısının klibinde rol alan Akbaba, 2015-2021 tarihleri arasında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki İlyas Çakırbeyli karakteriyle hafızalara iyice kazındı. Ozan Akbaba, evli ve bir çocuk babasıdır.

 

Oynadığı Diziler

Kırık Kanatlar

Kavak Yelleri

Cennetin Sırları

Kuzey Güney

Güldür Güldür

Arka Sokaklar

Poyraz Karayel

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Kasaba Doktoru

Ben Bu Cihana Sığmazam

Filmler

Bir Hikayem Var

Yarım Kalan Mucize

Mutlak Adalet

Sürgün İnek

Ammar: Cin Tarikatı

Kadir ve Kardeşleri

Krallar Kulübü

Abluka

Aman Reis Duymasın

Anka

Sadık Ahmet

 

 

9 Haziran 1982 tarihinde tarihindeKars’ın Benliahmet köyünde dünyaya gelen Ozan Akbaba, 13 yaşına kadar iki halası, ablası, dedesi ve babaannesi ile beraber tipik bir köy hayatı yaşamıştır.