Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özbay: Medya demokrasinin olmazsa olmazıdır

Akrones Termal Otel’in Genel
Özbay: Medya demokrasinin olmazsa olmazıdır

Akrones Termal Otel’in Genel Müdür yardımcısı Funda Özbay ve otelin Halkla İlişkiler Müdürü Şule Tokpınar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmayarak Basın Yayın Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyarette konuşan Özbay, basının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu belirtti. Medya mensubu olmanın zorluğuna dikkat çeken Özbay, bu kutsal vazifeyi hakkıyla yerine getiren medya çalışanlarının gününü tebrik etti. Afyonkarahisar’ın son yıllarda turizmde önemli bir atak yakaladığına dikkat çekerek, turizm çalışmalarında her işletmenin ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Özbay, “Biz de Akrones Termal olarak öncelikle ilimizin tanıtımı, sonrasında da otelimize gelen konuklarımızın memnuniyeti adına çaba gösteriyoruz. Bu çabalarımıza Afyonkarahisar’daki basın kuruluşlarının sağladığı desteğe de teşekkür ediyoruz.” dedi.
“AKRONES
GÖZDE BİR OTEL”
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Küçükkurt, Akrones Termal Otel’in ilimizin gözde termal tesislerinden olduğunu, basın kuruluşları ilişkileri noktasında da Akrones’in ayrı bir yeri olduğunu vurgulayarak, bu anlamlı günde basın çalışanlarının günleri tebrik eden otel yönetimine teşekkür etti.
Ziyaret sonrasında Akrones Termal Otel’den gelen pasta kesilerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı.