Özçınar Turizm Dualarla Hizmete Açıldı
Özçınar Turizm Hac ve Umre Organizasyonu Turizm ve Seyahat Acentesi bugün yapılan törenle dualarla açıldı.
Özçınar Turizm Hac ve Umre Organizasyonu Turizm ve Seyahat Acentesinin ortakları Muammer Çınar ve Özcan Doğan açılışta konukları ile yakından ilgilendi.
Açılış törenine, Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Müdürü Yusuf Altın, Müdür Yardımcısı Cemil Kaynak, Şube Müdürleri Mevlüt Üyemez, Ertuğrul Demir, MHP Afyonkarahisar eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı SMMM Aziz Aslan, MHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Duysak, Diyanet-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Ertuğrul Çetiner, Afyonkarahisar Kamu-Sen İl Temsilci Vekili İsmail Akman, Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı ve Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, AFGASDER Başkan Mustafa Toran, Araştırmacı-Yazar Ahmet kaplan iş insanları, esnaflar, mahalle muhtarları katıldı.
Açılış kurdelesini acente ortakları Muammer Çınar ve Özcan Doğan katılımcılarla birlikte kurban kesiminin ardından yapılan toplu dua akabinde kestiler.
Özçınar Turizm Hac ve Umre Organizasyonu Turizm ve Seyahat Acentesi bünyesinde kutsal topraklara yolculuklar, hac ve umre organizasyonları başta olmak üzere düzenlenecek kültür turlarıyla turizm hizmetleri sunulacak.