Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek Ramazan’da dopdolu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Özdilek Ramazan'da dopdolu

Ramazan boyunca her Cumartesi – Pazar semazen gösterilerinden show’lara, orta oyunlardan halk oyunlarına kadar dopdolu Ramazan eğlenceleri Özdilek’te AVM’de

Özdilek Alışveriş Merkezi her Ramazan olduğu gibi bu Ramazanda da şenliklerine devam ediyor. Yapılan gösterilerle tüm Afyonkarahisar halkı keyifli dakikalar geçiriyor. Ramazan ayı boyunca yapılan etkinliklerde çeşitli orta oyunları, sema gösterileri, Aşuk-maşuk ve çeşitli halk oyunu gösterileri izleyenlerin beğenisine sunuluyor.
Özdilek Alışveriş Merkezi’nden yapılan açıklamada; “Özdilek Ailesi olarak Ramazan ayının dokusuna uygun her yıl Ramazan Şenlikleri düzenlemekteyiz. Bu yılda Ramazan boyunca devam edecek olan gösterilere ve fasıl eşliğinde yapılacak olan iftar sofralarımıza tüm halkımızı bekleriz.” denildi.
Gösterileri gerçekleştirecek olan MBA organizasyonunun yöneticilerinden Bahadır Okyar, gösterilerini Özdilek gibi büyük ve saygın işletmede bir kez daha gerçekleştirecekleri için mutlu olduklarını dile getirirken ekibiyle bugüne kadar birçok başarılı işlere imza attıklarını bildirdi.
Okyar, gösterilerini izlemeye gelecek olan herkesin beğenilerini kazanarak başarılarına bir yenisini ekleyebilmeyi umut etti. Özdilek Ramazan etkinlikleri programı çerçevesinde; 28-29 Temmuz 4-5/11-12 Ağustos tarihlerinde iftardan 1 saat sonra Ramazan gösterileri kapsamında sema gösterileri, çeşitli yörelere ait halk oyunları, Aşuk-Maşuk Oyunu, orta oyunu ve diğer seyirlik oyunları sunulacak. 28 Temmuz 4-11 Ağustos Tarihlerinde Özdilek Restoranda iftar ile birlikte canlı fasıl dinletisi gerçekleştirilecek. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti