Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek’in projeleri, diğer başkan adaylarına da açık

Bu haberin fotoğrafı yok
Özdilek'in projeleri, diğer başkan adaylarına da açık

Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Özdilek, projelerinden diğer belediye başkan adaylarının da istifade edebileceğini söyledi

Demokrat Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Özdilek, basın aracılığıyla gündeme getirdiği projelerin, diğer başkan adayları için de yararlı olacağına inandığını söyledi. Özdilek, basın mensuplarına gönderdiği mesajda, “Bundan sonraki seçim bildirgelerim daha kısa olacak. Yazım bütünlük içerisinde olursa Başkan adayları istifade eder ve belge olarak kalır” dedi.
ÖNCELİK KADINLARDA
Afyonkarahisar’da İktisat Kongresi düzenlemeyi planladığını kaydeden Özdilek, “Öncelikli hedef; Ev Kadınlarımıza İş ve Yatırım İmkânları yaratmaktır. Nüfusumuzun yüzde 50’sini teşkil eden, üretime katkısı olmayan ve evde, günlerde ve hatır almalarda vakit öldüren kadınlarımıza kurs ve değişik desteklerle üretime yönlendirme ve aile bütçesine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.Öncelikli olarak, kısa vade de Afyon Valiliği ile koordineli çalışarak istatistikî çalışmalar yapılacaktır. Bu çalışmalar esas alınarak yatırım ve üretime katılacak aktif nüfus, iş öncelikleri, Afyon’un yapısal özelliğine uygun iş ve yatırım alanları tespit edilecektir” ifadelerini kullandı.
MADEN SUYU ŞİŞELERİ DE
AFYON’DA ÜRETİLSİN
Kızılay Maden Suları’nın şişelerinin de Afyonkarahisar’da üretilmesi gerektiğine işaret eden Özdilek, “Niçin Kızılay, en azından şişe imalatını Afyon da yapmıyor? Şişeleri Afyon’da üretse 100 gencimiz iş imkânına kavuşacağını 1969 yılında Afyon İl Özel İdaresi 2064 yılına kadar Kızılay’a maden suyumuzu kiraya verirken niçin bunları şart koşmadı? Kızılay maden suyumuzu 87 yıldır karşılıksız bugüne kadar kullandı. Helali hoş olsun. Ben; Belediye Başkanı olursam, Kızılay’dan yıllık 50 milyon şişeleme kapasiteli ve geliri Afyon Belediyesi, Gazlıgöl ve İhsaniye arasında paylaşılmak üzere Gazlıgöl tesisleri yanında modern bir maden suyu tesisini Kızılay Genel Müdürlüğünden isteyeceğim. İsteklerimiz Kızılay tarafından kabul görmezse Afyon Belediyesi olarak Afyon Halkının menfaatlerini mahkemelerde arayıp Kızılay Maden Suyu tesislerinin komple Belediyemize devri konusunda çalışacağım” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti