Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Fuar Hastanesi’nde Aort Damarı Yırtılan Hasta Kurtarıldı

Özel Fuar Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Başkanı Opr. Dr. Sanan Huseynov, aort damarı yırtılması nedeniyle acil ameliyata aldıkları 56 yaşındaki erkek hastanın kurtulduğunu açıkladı.

Özel Fuar Hastanesi Kalp

Özel Fuar Hastanesi, Kalp Damar Cerrahisi Bölümü uzman ekibi yüksek riskli bir vakada başarılı bir müdahaleye imza attı.

Özel Fuar Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ekibine başkanlık eden Opr. Dr. Sanan Huseynov, yüksek riskli bir operasyonla, 56 yaşındaki Ali Osman Ö.’ün hayatını kurtardıklarını belirtti. Konu hakkında açıklama yapan Dr. Huseynov, “Hastamız öncelikle dış merkeze başvurmasıyla başlayan süreçte, ağır göğüs ağrılarına dayanamayıp hastanemize yönlendirildi. Yapılan detaylı tetkikler sonucunda, ana damarında (aort) yırtılma tespit edildi. Acil bir durumla karşı karşıya kalan hasta, hemen ameliyata alındı. Uzman ekibimizle gerçekleştirdiğimiz başarılı operasyon sonucu, hasta 6 gün sonra sağlığına kavuşarak hastaneden taburcu oldu. Hastamız başarılı bir iyileşme süreci geçirdi. Zamanında müdahale ve uzmanlıkla gerçekleştirilen cerrahi operasyonun önemini bir kez daha ortaya koydu.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti