Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Yedi Bilim Anaokulu’ndan örnek proje

Özel Yedi Bilim Anaokulu

Özel Yedi Bilim Anaokulu yönetimi, velileri ve öğrenci işbirliğiyle
Şanlurfa’nın Hilvan İlçesi Kopuz İlkokulu öğrencilerine “Bir Dilek Tut” adını verdikleri yardım kampanyası ile destek oldular

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Özel Yedi Bilim Anaokulu öğrencilerinin gerçekleştirdiği “Bir Dilek Tut” adlı sosyal sorumluluk projesi sonlandırıldı.
11 KOLİ YARDIM GÖNDERİLDİ
Şanlurfa’nın Hilvan İlçesi Kopuz İlkokulu’nda eğitim gören anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin yeni yıl dileklerini Özel Yedi Bilim Anaokulu öğrencileri gerçekleştirdi. Minik öğrencilerin velileri ve okul yönetimi işbirliği ile özenle hazırlanan oyuncak, kırtasiye, ayakkabı ve giyim malzemelerinden oluşan 11 koli, Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi Kopuz Köyü’ne gönderildi. Önemli ve örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Özel Yedi Bilim Anaokulu Müdürü Zahide Öksüz ve okul yönetimince Kopuz İlkokulu öğrencilerinin yeni yıl dilekleri ve ihtiyaçlarını belirlendi. Veli ve okul yönetimi işbirliğiyle “Bir Dilek Tut” yardım kampanyasını başlatıldı. Velilerin destekleriyle oyuncak, kırtasiye, ayakkabı ve giyim malzemelerinden oluşan malzemeler öğrencilerin hazırladıkları 11 koli ile kargo ile Kopuz İlkokulu’na gönderildi.
“ÖĞRENCİLER YAŞAYARAK ÖĞRENİYOR”
Konu hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Zahide Öksüz şöyle konuştu:
“Oyun oynamak isteyen, resim yapmak isteyen çocukların malzeme yetersizliğinden dolayı eksik kaldıklarını bilmek ve hiçbir şey yapmamak toplum olarak bizlere yakışmaz. Okul kurucularımızın da desteğiyle böyle bir yardım projesini hayata geçirmeye karar verdik. Miniklerimizin yüzlerini güldürebilmek, yüreklerine dokunabilmek için elimizden geleni yapmaya çalıyoruz. Okulumuzda sadece okul içi öğrenme imkânı ile sınırlı kalmayıp sosyal sorumluluk projeleri ve aktivitelerle öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmesini sağlıyoruz. Böylece öğrencilerimizde farkındalık oluşturuyoruz. Bu projede bizlere yardımcı olan öğretmenlerimize, velilerimize ve kurucularımıza ve en önemlisi de öğrencilerimize teşekkür ediyorum.”
Öte yandan Kopuz İlkokulu Müdürü Mehmet Şerif Aykal ise bu duyarlı davranışlarından dolayı Yedi Bilim Anaokulu Müdürlüğü’ne ve velilere teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti