Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel’in Açıklamalarının Mürekkebi Kurumadan Yeni Atamalar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu açıklamalarının henüz mürekkebi kurumadan Afyonkarahisar Belediyesi’nde yeni atama gelişmeleri yaşandı

CHP Genel Başkanı Özgür

“Afyon’da Oy Verenleri Pişman Etmeyeceğiz, Oy Vermeyenleri İmrendireceğiz”

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyareti sırasında “Biz bu belediyeleri çocuğa, toruna, eşe ve dosta iş sağlamak ya da ihale verip rant aktarmak için değil, biz bu belediyeleri o çocukların geleceğini kurtarmak için kazandık” açıklamalarında bulunmuştu.

ÖZGÜR ÖZEL NE SÖYLEDİ? AFYON’DA NE OLDU?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar’da kendisini bekleyen partililere seslenirken şunları söylemişti:

“Çok önemli bir sınavdayız, bütün gözler üzerimizde, dikkatle bizi izliyorlar. O yüzden okyanusları geçip derelerde boğulmayacağız. Sonuna kadar başladığımız gibi devam edeceğiz. Burcu Köksal başkanımızın geçtiğimiz günlerde ‘Artık bundan sonra Afyon’da eş, dost, akrabayı belediyeye doldurma dönemi yok’ dediği yaklaşımını önemsiyoruz, destekliyoruz ve sonuna kadar arkasındayız. Biz bu belediyeleri çocuğa, toruna, eşe ve dosta iş sağlamak ya da ihale verip rant aktarmak için değil, biz bu belediyeleri o çocukların geleceğini kurtarmak için kazandık, geleceklerini kurtarmak için. Bu zafer kesinlikle Afyon’daki, Türkiye’deki siyasi rakiplerimize, AK Parti’lilere, MHP’lilere karşı değil. Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini Cumhuriyet’in ikinci yüz yılının ilk seçiminde iktidar yaparsak bu zafer yoksulluğa karşı kazanılacak, bu zafer işsizliğe karşı kazanılacak, bu zafer gelecekten kaygıya, korkuya karşı, bu zafer baskılar karşısında ifade özgürlüğünü kullanamayanların yaşadıkları umutsuzluğa karşı kazanılacak. Şöyle düşünmeyin; ’50 yıldır bu partide koşturuyorum, belediyeyi kazandık artık rahat etme zamanı.’ Bu ülkenin geleceğini kurdurmak için kişisel beklentilerin, taleplerin çok dışında bir yaklaşımda bulunmamız lazım.”

AÇIKLAMALARIN MÜREKKEBİ KURUMADAN YENİ ATAMALAR YAPILDI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu açıklamalarının henüz mürekkebi kurumadan Afyonkarahisar Belediyesi’nde yeni atama gelişmeleri yaşandı. CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe eski Başkanı Vedat Sever’in kızı Deniz Sever, Afyonkarahisar Belediyesi’nde işe başladı. Daha önce OSB’deki özel bir fabrikada çalışan Deniz Sever Belediye Yardım Birimi’ndeki yeni işine başladı.

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı iken seçimi kaybeden İsmail Taylan’ın ise önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar Belediyesi’nin yan kuruluşu olan AFBELSAN’ın yöneticisi olarak göreve başlayacağı öğrenildi.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti