Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkaya, muhtarları TBMM’de ağırladı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Afyonkarahisar’ın her ilçesinden muhtarları TBMM’de ağırladı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, TBMM’de konuk ettiği muhtarlarla tek tek ilgilendi.
“MUHTARLAR DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞI”
Demokrasinin, temel taşı olduğunu belirttiği muhtarlarla her zaman istişare içerisinde olduklarını ifade eden Özkaya, “Afyonkarahisar’da görev yapan mahalle ve köy muhtarlarımızın tamamı istedikleri zaman bizlere ulaşabiliyor. Bizde onların isteklerini, taleplerini ve önerilerini dikkate alarak yapılabilecekler üzerine mesai harcıyoruz. AK Parti olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde muhtarlarımızın haklarına yönelik çok önemli ve tarihi iyileştirmeler yaptık. Muhtarlarımıza verdiğimiz değerin göstergesi budur. Köy ve mahalle muhtarlarımız çok önemli bir misyonu vardır. Muhtarlarımız Türk Demokrasisi için olmazsa olmazdır. Muhtarlarımızın taleplerini dinledik. Sorunların çözümü noktasında bizler üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah Afyonkarahisarımızın tüm köylerini ve mahallelerini sorunu olmayan birer yerleşim yerleri haline getireceğiz.” dedi.
“BİRÇOK KÖYÜN SORUNLARI ÇÖZÜLMÜŞ DURUMDA”
Milletvekili Özkaya, önümüzdeki süreçte mecliste kabullerin devam edeceğini belirterek, “TBMM’de Afyonkarahisar’ımızın muhtarlarını ağırlamaktan son derece mutluyuz. İnşallah bundan sonraki süreçte belirli aralıklarla Gazi Meclisimizde muhtarlarımızla buluşacağız. Muhtarlarımız zaman zaman bizleri ziyaret ederek, köylerinin ve sorumluluk alanlarının sorun ve problemlerini iletiyorlar. Bizlerde gerekeni yapıyoruz. İnşallah yapmaya da devam edeceğiz. Çok şükür birçok köyümüzün önemli sorunları çözülmüş durumda. Son dönemde yaşanan kuraklık nedeniyle su ile alakalı az da olsa sorunlarımız vardır. Bunları da inşallah İl Genel Meclisimiz vasıtası ile çözeceğiz. Artık çok şükür muhtarlarımız bizlerden yayla yollarını, tarla yollarını ve köyler arası eski yolların yapılmasını talep ediyor. Çünkü önemli ve öncelikli sorunların neredeyse tamamını çözdük.” şeklinde konuştu.
Ali Özkaya’nın konuğu olan muhtarlar kendilerine gösterilen konukseverliğe teşekkür etti. Şuhut İcikli Köyü Muhtarı Ali Uysal programda söz alarak şunları kaydetti: “Afyonkarahisar ve köylerinin tüm dertleriyle dertlenen Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya şükranlarımı sunuyorum. Sayın Vekilimiz hepimizi tek tek dinledi, yapılabilecek çalışmalarda destek verdi. Bazı muhtarlarımızın isteklerini toplantı esnasında çözüme kavuşturdu. Kendilerine muhtarlar olarak çok teşekkür ediyoruz. Allah çalışmalarında kolaylıkar versin.”
Muhtarları TBMM’yi gezdikten sonra programın anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. >> Burak AYDIN’ın Haberi