Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkaya’dan internet tetikçileri için yeni öneri: “Sponsorlarını bulalım”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, FETÖ’nün internet ortamındaki tetikçilerinin sponsorlarının bulunması için yeni bir teklifte bulundu

 

Ankarakuşu, Dahibilal, Türkiye Gerçekleri ve Kaç saat oldu isimleriyle bilinen twiter hesaplarına dikkat çeken Milletvekili Özkaya dün attığı twitinde şunları söyledi: “FETÖ’nün önemli operasyonel hesapları tutuklandı. Buradan soruşturmaları yöneten C.Savcısı ve emniyet yöneticilerimize acizane bir önerim var: bu kişilerin gezdiği İl ve İlçelerde konakladığı otel ve tesislerin ücretini kimler ödemiş. Bu deliller tespit edilirse kriptolar bulunur.”
ANKARA KUŞU’NUN AFYON
BAĞLANTILARINI DİLE GETİRMİŞTİ
Milletvekili Ali Özkaya daha önce de Ankara Kuşu olarak bilinen ve FETÖ ile bağlantıları ortaya çıkarılan zanlının Afyonkarahisar’da bağlantıları olduğu iddiasını dile getirmişti. Özkaya geçtiğimiz günlerde tutuklanan ve twitter’de binlerce takipçisi bulunan Ankara Kuşu adlı hesabı yönettiği iddia edilen O.Y.’nin Afyonkarahisar’daki bağlantılarıyla ilgili olarak, “Biz de bu kriptoya Afyonkarahisar’da 5 yıldız otel ayarlayan ve bahşişe boğan yardakçı kriptoları da deşifre etsek mi acaba?” diyerek merak uyandırmıştı. Özkaya, “Bu şahıs Afyon’a 3 defa getirildi ve misafir edildi. O dönem bizim aleyhimizde epey yazılar yazdırıldı. Güya biz Sayın Bakan’ın ayağını kaydıracağız diye bir sürü fitne, fücur ortaya atıldı. Fitne yapan herkes ve bu tür süfli insanları kullanan herkes yapılanların mutlaka bir gün toplumun önüne çıkacağını bilmeli.” açıklamasında bulunmuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti