Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Park yasağı başladı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Park yasağı başladı

Geçtiğimiz gün yapılan Belediye Meclisi toplantısında onaylanarak yürürlüğe giren yeni park yasağı uygulaması başladı. Bundan böyle Kurtuluş Caddesi üzerinde eski Yoğurt Pazarı kavşağı ile Anıtpark arasındaki bölüme çift taraflı olarak park eden araçlara ceza kesilecek

Emniyet Müdürlüğü’nün kent içi trafik yoğunluğunu azaltmak ve ortadan kaldırmak için Afyonkarahisar Belediyesi Trafik Komisyonu’ndan talepte bulunduğu park yasağı için karar geçtiğimiz gün meclisten çıkmıştı. Kararın onaylanmasından sonra emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri uygulamaya başladı. Kurtuluş Caddesi üzerinde eski Yoğurt Pazarı Kavşağı ile Anıtpark arasında kalan bölümde park yapan araçlara cezai işlem yapılacak.
Yetkililer, vatandaşları uyararak, “Belediye Trafik Komisyonun aldığı karar uyarınca bu yerlerde park yapmak yasaklandı. Kent içi trafiğin akıcılık kazanması için yapılan bu uygulamaya tüm vatandaşların uymalarını bekliyoruz. Aksi takdirde vatandaşların araçlarına hem ceza kesilecek, hem de oto parka çekici ile çekilecek” diyerek uyarılarda bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti