Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PARKHAYAT istihdamda da lider

Özel PARKHAYAT Sağlık Grubu

Özel PARKHAYAT Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Selim Bodur, SGK tarafından 2021 yılında Afyonkarahisar’da ‘En fazla prim ödeyen’ ve
‘En fazla kadın istihdamı sağlayan’ kurum olarak verilen teşekkür belgesini aldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sosyal Güvenlik Haftası’nda “Üreten Türkiye’nin Yıldızları” ödülleri kapsamında Afyon Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2021 yılı içerisinde Afyonkarahisar’da ‘En fazla prim ödeyen’ ve ‘En fazla kadın istihdamı sağlayan’ kurum olarak Teşekkür Belgesi’ne layık görüldü.
TEŞEKKÜR BELGESİ İL MÜDÜRÜ SAMET FİDAN TARAFINDAN VERİLDİ
Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında SGK İl Müdürü Samet Fidan ve beraberindekiler, Özel PARKHAYAT Yönetim Kurulu BaşkanYardımcısı Dr. Selim Bodur’u ziyaret ettiler. Ziyarette Afyonkarahisar’da ‘En fazla prim ödeyen’ ve ‘En fazla kadın istihdamı sağlayan’ kurum olarak Özel PARKHAYAT Sağlık Grubu adına Dr. Selim Bodur’a teşekkür belgesi verildi. Dr. Selim Bodur, SGK İl Müdürü Samet Fidan’a teşekkür etti.
“TÜRKİYE’YE VE AFYONKARAHİSAR’A KATKI SAĞLAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”
Bodur, “Kadınların, ekonomik ve toplumsal açıdan iş hayatında yer alması için PARKHAYAT Sağlık Grubu olarak üzerimize düşen sorumluluğu her zaman yerine getirmeye hazırız. Bu anlamda, ilimize ve ülkemize katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR’IN İSTİHDAM REKORTMENİ OLMAMIZ BİZE
GURUR VERİYOR”
PARKHAYAT Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı şunları kaydetti: “İlimiz ve bölgemizde sağlık hizmeti sunumunda önemli düzeyde sorumluluk almamızla birlikte, ilimizin istihdam rekortmeni olmamızda bize gurur veriyor ve çalışma şevkimizi daha yükseklere taşıyor. İlimiz ve insanımızın her zaman daha fazlasını hakettiğine inanıyorum.” >> Burak AYDIN’ın Haberi