Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Partimiz adına elimizden gelenin fazlasını yapacağız”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, partileri adına ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını belirtti.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, partisinin Temmuz ayı İl Başkanları Toplantısına katıldı. Toplantıda Çakır’ın yanı sıra; Salar Belediyesi ve Kocaöz Belediyesi eski Belediye Başkanları Halil Aygün ve Ali Zibak, Final Eğitim Kurumları Sahibi ve Tarih Öğretmeni Şükrü Aygün, İş İnsanı Mustafa Sarıdere, Av. Mustafa Okay ve İş İnsanı Mustafa Çiloğlu hazır bulundular.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İl Başkanı Fehmi Güray Çakır’ın katılımlarından dolayı memnuniyetini belirterek ilde yaptığı çalışmalar için tebrik ettiği bilrdirildi. İl Başkanları Toplantısının ardından açıklama yapan Çakır, “Afyon’da ki değişim ve gelişim partimiz adına devam edecek. İl Başkanları Toplantısında da genel başkan her zaman doğrunun yanında yanlışın karşısında olacağını ve Cumhur İttifakındaki doğruları desteklemek yanlışları hep beraber düzeltmek için var olduğumuzu vurguladı. Bizlerde partimiz adına elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti