Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pazartesi Bankalar Açık Mı?

2024 yılı Ramazan Bayramı nedeniyle 9 gün sürecek olan tatil öncesinde 8 Nisan 2024 Pazartesi günü bankaların açık olup olmayacakları sorgulanıyor.

2024 yılı Ramazan Bayramı

BANKA ÇALIŞMA SAATLERİ NASIL OLACAK?
8 Nisan 2024 Pazartesi günü bankalar açık mı? Bankalar 9 Nisan Arefe Günü ve bayramda açık olacak mı? Ramazan Bayram tatilinin 9 gün ilan edilmesiyle birçok kişi bankaların çalışma günlerini araştıryor. Ramazan Bayramı’nda bankaların çalışma durumu merak ediliyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak. Peki, 8 Nisan Pazartesi günü bankalar açık mı? Bankalar arefe günü çalışıyor mu? “Bayramda bankalar açık mı?”, “8 Nisan ve 9 Nisan arefe günü bankalar kaça kadar açık?” sorusunun yanıtları yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesinde araştırılıyor.
BANKALARA 8-9 NİSAN 2024’DE AÇIK OLACAK MI?
Bankalar 8-9 Nisan’da açık mı, açık mı? Bankalar 8 Nisan 2024 Pazartesi günü açık olacak. Bankalar 9 Nisan 2024 Salı yani arefe günü yarım gün açık olacak. Bankalar özel sektör olduğu için idari izin kapsamında yer almıyor. Bankalar Borsa İstanbul’a göre çalışması nedeniyle 9 günlük tatilin dışında kalıyor. Yani, özel sektör çalışanları için bayram tatili arefe günü öğlen başlayacak. Bayram boyunca hastane, kargo firmaları ve bankalar kapalı olacak.
RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Ramazan Bayramı dolayısıyla 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan 2024 Cuma tatil olurken, sonrasında hafta sonuna rast gelen sonraki günler 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar da tatile eklenecek. Ramazan Bayramı arefesinden önceki ilk iş günü olan 8 Nisan Pazartesi ile yarım gün mesainin olduğu 9 Nisan arefe günü idari izin olarak kararlaştırıldı. Buna göre; Bayram tatili 6 Nisan Cumartesi günü başlayıp 14 Nisan Pazar sona erecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti