Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PEKAY faaliyetleri hız kesmiyor – Kocatepe Gazetesi

PEKAY faaliyetleri hız kesmiyor – Kocatepe Gazetesi
PEKAY faaliyetleri hız kesmiyor

PEKAY Şube Başkanı Servet Durgun, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Durgun, Cumartesi günü Polisevi’nde düzenlenen “Protokol ve sosyal davranış kuralları” ile ilgili eğitim seminerinin son derece yararlı olduğunu söyledi

Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Şube Başkanı Servet Durgun, PEKAY Derneği olarak, polis eşleri arasında birlik beraberlikle kaynaşmayı sağlamak ve ihtiyacı olan öğrencilere burs verebilmek amacıyla her ay düzenli olarak yardım amaçlı çay-yemek organizasyonu düzenlediklerini söyledi.
PERSONEL EŞLERİNE ÖNEMLİ SEMİNER
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ve çok önemli sağlık sorunları olan personele dernek yöneticileri olarak geçmiş olsun ziyaretleri yaptıklarından söz eden PEKAY Şube Başkanı Servet Durgun; “16 Şubat Cumartesi günü sabah saatlerinde emniyet amiri ve üstü rütbedeki personel eşlerine ‘Protokol ve sosyal davranış kuralları’ ile ilgili eğitim semineri veriyoruz. Bu seminerin düzenlenmesi başta Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Kılıçlar’ın eşi ve derneğimizin Genel Başkanı Doçent Dr. Arzu Kılıçlar hanımefendinin ve İl Emniyet Müdürümüzün değerli eşi Ümmü Gülsüm Uçkan hanımefendinin isteği ile gerçekleştirildi.” dedi.
ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
“Protokol ve sosyal davranış kuralları” ile ilgili eğitim seminerini konusunda uzman Polis Akademisinde Şube Müdürü olan Süleyman Sivri’nin verdiğini belirten Servet Durgun, seminerin, hanımların kişisel gelişimlerinin sağlanmasına hem de eşlerinin bulunduğu rütbeyi doğru temsil edebilmelerine yardımcı olacağını vurguladı. Önümüzdeki günlerde çay-yemek organisazyonlarını ilçelerdede devam ettireceklerini belirten Durgun, hasta ziyaretlerinün süreceğini, bahar ayları içerisinde derneğe çok önemli katkısı olacağını düşünülen kermes etkinliğimizi yapacaklarını bildirdi.
FAALİYETLER KATKI SAĞLAYACAK
PEKAY Şube Başkanı Servet Durgun, hanımların kişisel gelişimine katkıda bulunabilmek için Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile kurslar düzenleyeceklerini dile getirdi. Durgun, şube başkanı olarak kendisi ve dernek yöneticileriyle birlikte yaptıkları faaliyetlerin özellikle gençlerin eğitim hayatlarına yapacakları katkılardan dolayı büyük mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi. (Kocatepe)