Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pektaş ve Kolay’dan müdürlere ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok
Pektaş ve Kolay'dan müdürlere ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, Başkan Yardımcısı Carullah Kolay ve Yönetim Kurulu Üyesi Battal Akın, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hanefi Erdem ve Türkiye İş Kurumu İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç’ı ziyaret ettiler

İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’yi ziyaretinde konuşan AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş, ilçe Devlet Hastanesine dört uzman doktor atamasının gerçekleştiğini belirtti. Pektaş; “Bu atamalarla hastanemizin doktor ihtiyacı nispeten karşılandı. Bundan dolayı şahsınıza teşekkür ediyorum. Diğer doktor atamalarında da destek vereceğinize inancımız tamdır.” dedi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş’a yöreye özgü olan ve nesli tükenmeye yüz tutan dağlıç koyun ırkının destekleme projesinin başarılı olduğunu kaydeden Musa Pektaş; “AK Parti hükümetimizin başlattığı yüzde elli devlet destekli süt, et ve hububat işleme tesisleri Bolvadin’imize sizin zamanınızda kazandırılmış olup ilçemizin ekonomisine girdi sağlanmıştır. Bolvadin ilçemizde Tarım ve Hayvancılık sektöründe kazandırılmış olan ivmeden dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu. AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, Başkan Yardımcısı Carullah Kolay’a ziyaretleri sırasında kurum faaliyetleri hakkında bilgi veren Türkiye İş Kurumu İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç şöyle konuştu: “Staj programları dahilinde en az lise düzeyindeki eğitim kurumlarından mezun olmuş genç işsizlerin, meslekî yeterliliklerini geliştirebilecekleri kurslar düzenliyoruz. Altı ay süreyle uygulanacak bu kurs en az 5 çalışanı bulunan işyerlerinde gerçekleşti-riliyor. Kurslara katılacak kursiyerlere, her gün için 15 TL ücret ve meslek hastalığı prim giderleri İş-Kur tarafından karşılanmaktadır.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti