Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pektaş’dan hayırlı olsun ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Pektaş'dan hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş ve Başkan Yardımcısı Sadık Bosnalı, Bolvadin İlçe Tarım Müdürlüğü’ne yeni atanan Ziraat Mühendisi Mehmet Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ettier

Türkyılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş, “Bolvadin’in geleceği tarım ve hayvancılığa endekslidir. Tarım ve Hayvancılık ile uğraşan hemşerilerimize AK Parti hükümeti olarak 45.163.000 TL zirai destek sağlanmıştır. Hükümetimiz döneminden önce sulanabilir arazi hiç yok denecek kadar az iken, bizle beraber Özburun göleti, Ortakarabağ köyü sulaması, Dipevler Köyü sulaması, Merkez Hamzabey mevkii sulaması tamamlanmış çifçimizin hizmetine sunuldu. Kurucuova göleti inşaatı devam ediyor. Bu sene tamamlanacak. 3080 dekar araziyi sulayacak olan Kemerkaya göleti bu yıl sonu inşaat ihalesi yapılacak. Dişli göleti ve Yörükkaracaören göletinin planlama çalışmaları devam etmektedir. Merkez Bozkuş mevkii sulama sahasında deneme kuyusu açıldı. Bu sene inşallah burayıda tamamlayacağız. Harlak mevkii sulama sahasınında proje ihalesi tamamlandı. Bu sene 37 bin 548 ton olan pancar kotamızı girişimlerimiz sonucu 77 bin 80 tona ulaştırdık. Bu sonuçla Bolvadin ekonomimize 11.000.000 girdi sağladık. Bolvadin’e hizmetin olduğu her yerde teşkilat olarak bizler varız. Tarım ve Hayvancılıkta sizlerle birlikte çıtayı dahada yukarılara taşıyacağız.” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bolvadin İlçe Tarım Müdürü Mehmet Türkyılmaz, “Çifçilerimize hizmet için daireden değil ayaklarına giderek hizmet almalarını sağlayacağız. Devletin sağladığı desteklerden çiftçimizi bilgilendirerek maksimum seviyede faydalanmalarını sağlayacağız. Katma değeri yüksek ürünler ekmeleri için alt yapılarını oluşturacağız. İlçemizin Tarım ve Hayvancılık konusunda Türkiye’nin önemli bölgelerinden biri haline getireceğiz. Bu potansiyel ilçemizde ve çiftçilerimizde mevcuttur.” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti