Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pire Ferhat ve eğitimci Fatma Kaya Ünal aday adayı oldu

AK Parti’de Çarşbama günü
Pire Ferhat ve eğitimci Fatma Kaya Ünal aday adayı oldu

AK Parti’de Çarşbama günü saat 19:00’da kadar uzatılan aday adaylık başvuruları devam ediyor. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkan Talha Hüseyin Akkaya Yeni Dünya Derneği Başkanı Fatma Kaya Ünal ile Tiyatro ve televizyon oyuncusu ”Pire Ferhat” adıyla anılan 80 santimetre boyundaki Ferhat Okçu’nun aday adaylık başvurularını teslim adı.  
ÜNAL: İSLAM ALEMİNİN REFAHI
İÇİN ADAY ADAYI OLDUM
Eğitimci Fatma Kaya Ünal aday adaylık başvurusunda yaptığı açıklamada, “İstikbalimiz, istikrarımız, istiklalimiz için bu bir sevdadır dedik ve bu yola koyulduk. Malazgirt’te başlayan 1071 mücadelesi, Çanakkale ruhuyla, Kurtuluş Savaşı ruhuyla devam ediyor. 24 Temmuz’u ben bir tarihçi gözüyle İkinci Kurtuluş Savaşı olarak telakki etmekteyim. Vatanımızın kurtuluşu, milletimizin birlik ve dirliği, İslam aleminin refahı için sizlerden desteklerinizi bekliyorum. Biz sevdamızı tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayraktan aldık. Bu nedenle aday adayı oldum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
OKÇU ENGELLİLERİN
SORUNLARINI DİLE GETİRECEĞİM
Türkiye’nin en kısa boylu insanı olma özelliği ile bilinen ve “Pire Ferhat” lakabı ile anılan Ferhat Okçu da başvurusunun ardından basın açıklaması yaptı. Okçu, “Engelli bir vatandaş olarak AK Parti aday adaylığımı açıklıyorum. Engelli arkadaşlarımın ve Afyonkarahisar’ımızın sorunlarını TBMM’de dile getirmek için aday adayı oldum. Bu seçimlerin vatana, millete ve bu kutlu davamıza hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ederim. Buradan Reisimize sesleniyorum: ‘El ele gönül gönüle her zaman yanındayız. Afyonkarahisar halkımızın bu kutlu davaya her seçimde olduğu gibi gönülden desteklerini bekliyoruz. Sevgi ile ve saygı ile kazanan AK Parti olsun” dedi. 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti