Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Piyasayı 10 milyon lira dolandıran “kasap” çetesi çökertildi

Afyonkarahisar’da kasaplık yaptıklarını söyleyerek

Afyonkarahisar’da kasaplık yaptıklarını söyleyerek paravan şirket kurup, piyasayı yaklaşık 10 milyon TL dolandırdığı belirlenen çete, polisin operasyonuyla çökertildi

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, büyükbaş hayvan satın aldıkları besicileri, “parayı EFT ile gönderdik” diyerek oyaladıkları ve paraları hesaba göndermeyip kendilerine ulaşanlara da sahte senet verdikleri ileri sürülen 13 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
AFYONKARAHİSAR MERKEZLİ EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ
Bu yöntemle piyasayı 10 milyon lira dolandırdığı tespit edilen zanlılara yönelik, Afyonkarahisar merkezli Adana, Antalya ve Bursa’da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, Afyonkarahisar’da 8, Antalya’da 3, Bursa’da 1 ve Adana’da 1 şüpheli gözaltına alındı.
13 ZANLIDAN 7’Sİ TUTUKLANDI
Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, kurulan paravan şirketlere ait 3 iş yeri reklam panosu, 2 kurusıkı tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, çeşitli çap ve miktarlarda tabanca mermisi, çek, senet, ambar fişi, şirket kaşesi, 4 sahte plaka ve şirket evrakları ele geçirildi. Şüphelilerden 2’si Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 11’i ise adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan zanlılardan 7’si tutuklanırken, 4’ü serbest bırakıldı. Bu şüphelilerden 3’ü hakkında adli kontrol şartları uygulandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti