Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

POMEM’e hazırlanan gençlerden Başkan Zeybek’e teşekkür ziyareti

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından açılan ücretsiz hazırlık kursu, polis ve bekçi olma hayali kuran gençleri hedeflerine ulaştırmaya devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından açılan

30. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) için Afyonkarahisar Belediyesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan ücretsiz hazırlık kursuna katılan gençler, yeni bir başarıya daha imza attı. Yaklaşık 2 yıldır devam eden ve ücretsiz olarak düzenlenen POMEM kurslarından 500’e yakın genç faydalanırken, 100’den fazlası meslek sahibi oldu.

POMEM kurslarına katılan gençler, Belediye BaşkanıMehmet Zeybek’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Tamamen ücretsiz şekilde uzman ekiplerce hizmet veren hazırlık kurslara katılan gençler sınavları başarıyla tamamlayarak hayallerindeki mesleğe adım attı. Polis Meslek Eğitim Merkezi Fiziki Yeterlilik Sınavını kazanan gençler, sözlü mülakatı da başarıyla geçerek polis olmaya hak kazandı. Sınav sonucunu öğrenen gençler çok mutlu olurken, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Gençlerin uzman eğitmenler eşliğinde yapılan kurslara yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Zeybek, adaylara programlı ve profesyonel bir çalışma imkânı sunulduğunu dile getirdi.

“GENÇLER HAYALLERİNE KAVUŞUYOR”

Gençleri tebrik eden Mehmet Zeybek, “Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen, 30.Dönem POMEM – Polis Meslek Eğitim Merkezi Fiziki Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu’nu kazanan gençlerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, meslek hayatlarında üstün başarılar diliyorum. Genç kardeşlerimize her zaman destek çıkmaya devam ediyoruz. Onların hayalindeki mesleklere kavuşması için de ücretsiz kurs hizmeti gibi çeşitli projelerimiz ile yanlarında olmaya devam ediyoruz. Gençler geleceğimiz. Bunun farkındayız ve her zaman onların destekçisiyiz. Burada emeği geçen ekip arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Kendileri için oluşturulan ve birçok aşamanın yer aldığı parkurlarla geleceğe hazırlanan kursiyerler ise imkânlar dolayısıyla Zeybek’e teşekkürlerini iletti.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti