Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Projelerle sorunlar çözülecek – Kocatepe Gazetesi

Projelerle sorunlar çözülecek – Kocatepe Gazetesi
Projelerle sorunlar çözülecek

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Milli Piyango Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti

2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı birinci kanaat döneminin genel bir değerlendirmesini yapmak, eğitim öğretim konularında gerekli incelemelerde bulunmak ve çalışanların motivasyonunun artırılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, İlköğretim Müfettişleri Başkanı Mustafa Avcil ve Şube Müdürü Musa Dinçgez, Milli Piyango Anadolu Lisesine ziyarette bulundular.
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım öğretmenler odasında okulun tüm yönetici ve öğretmenleri ile bilgi alışverişinde bulundu.İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, konuşmasında orta öğretimde uygulanan Akıllı Adımlar, Bir Fincan Kahve, Okuma Saati ve İlköğretim Okul Müdürleri Dostluk, Dayanışma ve Ortak Hareketi Projelerinin önemine değindi. Yıldırım, bu projelerle ilimizde eğitim-öğretimin kalitesinin arttırılacağını, eğitimde problemlerin paylaşılarak giderileceğini, ayrıca bilgi paylaşımı sağlanacağını, görüş alışverişi ve dayanışma açısından yararlı olacağını ifade etti. Orta öğretimde Akıllı Adımlar projesi uygulamasında zümre öğretmenlerinin bir araya getirilmesiyle sinerji yaratılabileceğini söyledi.
Okul Müdürü Ahmet Akın haftanın ilk günü yapılan ziyaretten memnuniyetlerini belirterek okulundaki çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı.