Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Projenin adı belirlendi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Projenin adı belirlendi

“Afyonkarahisar’da 85 Yaş Üstü Nüfusumuz Projesi” ile ilgili toplantı Vali Yardımcısı Ali Şanlıer’in Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Toplantı da projenin adı “Afyonkarahisar’da Yaşayan Çınarlar ve Yeşeren Umutlar” olarak belirlendi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun himayesinde yapılacak olan proje hazırlanmasına esas olacak, yaşlıların durumlarının iyileştirilmesine yönelik toplantı Vali Yardımcısı Ali Şanlıer Başkanlığında yapıldı.
Toplantıya, İl Sosyal Etüt Proje Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İl Sağlık Müdürlüğü, AKÜ Hastanesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Halk Eğitim), Özel İdare Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı, AKÜ Sosyoloji Bölümü, İş Kur Müdürlüğü, AB Daimi Temas Noktası Ofisi, İl Müftülüğü temsilcileri katıldı.
Toplantıda, projenin adı, paydaş kurumların ortak kararıyla Afyonkarahisar’da Yaşayan Çınarlar-Yeşeren Umutlar olarak belirlenmesine, proje yazılımıyla ilgili görevin Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ile AB Temas Noktası Ofisi ile müştereken yürütülmesine, anket formunun alandan uygulanması için l adet İl Özel İdareden, 1 adet İl Tarım Müdürlüğünden, 1 adet İl Sağlık Müdürlüğünden, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden araç tahsisi için onay alınması ve cumartesi-pazar sabah 8.30 da bu araçların Valilik önünde hazır olmalarına karar verildi. Hazırlanacak proje kapsamında Sivil Toplum Örgütü olarak Yarım Elma ve Kimse Yok Mu Derneklerinin de çalışmalara katılımlarının sağlanması, bakım ve sağlık hizmetlerini yürütecek personelin eğitiminin AKÜ hastanesi tarafından 5-6 Mayıs’ta yapılması, personelin cumartesi- pazar olmak üzere kendi içlerinde oluşturdukları 8 kişilik gruplarla tahsis edilen araçlarla merkez ve beldelerde bulunan yaşlıların bakımlarıyla bire bir ilgilenerek anket uygulamasının yapılması, yaşlıların evde bakım hizmetleriyle ilgilenecek ekiplere Valilik tarafından kimliklerin çıkartılması kararlaştırıldı. Denetleme ekibi için İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, Aile Sosyal Politika İl Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2-3 kişilik guruplar ayarlanmasına, projenin tanıtımı ve daha etkinliğinin sağlanması amacıyla anket çalışmaları sonucunda basına bilgiler verilmesine, AKÜ tarafından oluşturulan gruplara mahalle muhtarlıklarının telefon ve isim listesinin güncellenerek tekrar verilmesine karar verildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti