Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PTT Başmüdürü Türkmen: Adreslerinizi güncelleyin

Bu haberin fotoğrafı yok
PTT Başmüdürü Türkmen: Adreslerinizi güncelleyin

PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mustafa Türkmen, PTT’nin 173’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada vatandaşlara “Adreslerinizi güncelleyin” çağrısında bulundu. Türkmen, ayda yaklaşık 400 bin işlem gerçekleştirdiklerini kaydetti

PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mustafa Türkmen, PTT’nin kuruluşunun 173’üncü yıldönümü dolayısıyla basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkmen, bazı vatandaşların adreslerini güncellemediği için posta hizmetlerinden faydanalamadığını, ya da hizmetlerde gecikmeler yaşandığını söyledi. Türkmen, “Vatandaşlarımız, adreslerini güncellerlerse, posta hizmeti daha etkin ve çabuk bir şekilde gerçekleşecektir” dedi.
BİRÇOK İŞLEM YAPILIYOR
Afyonkarahisar’ın Anadolu’da bir geçiş noktası olduğunu hatırlatan Başmüdür Türkmen, ayda 350 bin ilâ 400 bin arasında değişen bir işlem sayısına sahip olduklarını belirtti. Türkmen, “Kent merkezinde 6, ilçelerde 1’er adet olmak üzere toplam 24 adet PTT Matik hizmet vermektedir. PTT Matikler’den fatura tahsilatı, maaş ödeme, posta çeki işlemleri yapılmaktadır. Posta, banka ve lojistik hizmetlerine ilaveten 2013 yılında, gram altın satışına başlanmıştır. Merkezlerden ve PTT Matikler’den işlem yapılmaktadır. PTT Cell işlemleri tüm merkezlerden başlanmıştır. PTT sigorta işlemlerine de başlayarak, PTT işyerlerinde kasko, trafik, deprem gibi sigorta işlemleri yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.
“HALKI
BEKLİYORUZ”
Türkmen, şöyle devam etti:
“Kayıtlı elektronik posta uygulamasına geçilip, bu hizmete kamu kurum ve kuruluşları ile özel ve tüzel tüm kişi ve kurumlar üye olabilmektedir. PTT merkezlerine müracaat edilmesi halinde aboneliklerde yapılmaktadır. Vatandaşlara kolaylık sağlaması açısından Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) kart ve etiket satışına başlanmıştır. Aktifbank, İNG Bank, Vakıfbank ile kredi verme anlaşması imzalanmıştır. 173 yıllık tecrübenin verdiği güvenle müşteri memnuniyeti ön planda tutularak hizmetlerin yerine getirilmesi için tüm Afyonkarahisar halkını PTT işyerlerine bekliyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

173’üncü
müşteriye sürpriz

PTT’nin 173’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü, hediye uygulamasına imza attı. Bankalar Caddesi’ndeki PTT Şubesi’nde işlem yaptırmak isteyen ve numaratörden 173’üncü sırayı alan Mehmet Adıyaman’a, pul koleksiyonu ve kalem hediye edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti