Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“PTT teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor”

“PTT teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor”

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, günümüzde bilişim ve haberleşme kavramlarının oldukça önem kazandığı belirterek, PTT A.Ş. olarak bu gelişmeleri her zaman yakından takip ederek çağa ayak uydurma çabasında olduklarını söyledi

 

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, Dünya Posta Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Kuruluşundan bu yana 145 yıldır insanlığın en temel ihtiyaçlarından olan haberleşme alanında faaliyetlerini sürdüren Dünya Posta Birliği (Üniversal Posta Union-UPU) sınırları kaldırarak özgür iletişimin kapılarını açmıştır. Tek bir posta ağı üzerinden üyesi olan tüm ülkelerdeki insanların haberleşmesini kolaylaştıran Dünya Posta Birliği, işine az rastlanır yaygınlıktaki bu ağ sayesinde dünya genelinde de bir standartlaşma sağlamaktadır. Haberleşmenin yanı sıra e-ticaret ve dijital ekonomi gibi farklı alanlara yansıyan yenilikçi atılımlarıyla Dünya Posta Birliği, postacılık sektörüne yeni faaliyet alanları ekleyerek küresel ekonomi ve gelişime katma değer sağlamaya devam etmektedir. 1874’te ülkemizin de aralarında yer aldığı 22 kurucu ülke ile yolculuğuna başlayan ve haberleşme gibi evrensel bir sorumluluğu Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma hedefleri temelinde yerine getiren Dünya Posta Birliği, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde yürüttüğü bir çok proje ve programla geleneksel hizmetlere getirdiği farklı bakış açısının yanı sıra posta finans ve teknoloji gibi farklı alanlar arasında bir sinerji oluşturarak değişimin öncüsü olmuştur.” dedi.
“ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Örsdemir açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“Bu yılın teması olan “Gelişimi Sunmak” kavramı da UPU’nun yenilikçi vizyonunun göstergesidir. Hiçbir zaman sona ermeyecek yenilikçi bir yaklaşım anlayışını yansıtmakta olan bu temel kuşkusuz ki UPU’nun ve PTT’nin temel motivasyon kaynağıdır. 192 üye ülkesi bulunan Dünya Posta Birliği’nin karar organı niteliğindeki İdari Konsey Başkanlığı da PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Genel Müdürümüz Sayın Kenan Bozgeyik tarafından başarıyla yürütülmekte olup bu eşsiz ağın bir parçası olarak birliğimizin misyon ve ilkeleri doğrultusunda daha iyi bir gelecek için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.”