Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ramazan Etkinliklerinde Çocuklar Eğlenerek Öğrendiler”

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Ramazan ayına özel düzenlenen etkinliklere katılan çocukların kuşaklar arası kültür aktarımı açısından önemli bir ana tanıklık ederek eğlenirken öğrendiklerini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar Valiliği’nce Zafer Meydanı’nda düzenlenen Ramazan ayı etkinlik programına katıldı. Müdür Sünnetci’ye; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez ve Şube Müdürü Hayati Duman eşlik ettiler.

Ramazan etkinliklerinin ikinci gün programı Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar ile başladı. Ardından çocuklar için düzenlenen yarışmalara İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve beraberindekilerde katıldılar. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci programda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Bu akşam sergilenen etkinliklerimizi ziyaret ederek katılım sağlayan çocuklarımıza ve kıymetli ailelerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımız kuşaklar arası kültür aktarımı açısından çok önemli olan etkinliklere şahit oldular. Hem eğlendiler hem öğrendiler.” Program Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 7 Bölge Karması Halk Oyunları gösterileri ve ilahi etkinliklerinin ardından Anadolu Kültürünün en nadide örneklerinden “Aşuk ile Maşuk” Köy Seyirlik Oyunları ile sona erdi.

“Ramazan Etkinliklerinde Çocuklar Eğlenerek Öğrendiler”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti