Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ramazan’ın Maneviyatından Birlikte Faydalanıyoruz”

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Ramazan ayında vatandaşlarla birlikte iftar yaparak, manevi atmosferden birlikte faydalanma imkânı bulduğunu belirtti. Çöl, “Vatandaşlarımızın sorunlarını çözüm üretmek bizim için çok önemli.” dedi.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, 9 yıldır geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı mahalle buluşmaları kapsamında; Hisar Mahallesi, Kevser Mahallesi ve Çay Mahallesinde evlere konuk oluyor.
Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce yapılan iftar organizasyonunda, Başkan Çöl, Sandıklı vatandaşlarla iftar yaparak, istişare ediyor. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Çöl şu ifadelere yer verdi: “Ramazan ayı, birlik ve beraberlik duygularımızın en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Bu nedenle mahalle buluşmalarımızı her yıl büyük bir heyecanla gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın yanında olmak, onların taleplerini dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek bizim için son derece önemlidir. Bu vesileyle kendileriyle Ramazan ayında yaklaşık 9 yıldır buluşuyor, birlikte iftar yaparak, bu manevi atmosferden birlikte faydalanıyoruz. Ben bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar dileklerimi iletiyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti