Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Regaip Kandili Hayırlara Vesile Olsun

SP Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Regaip Kandili’nin hayırlara vesile olmasını diledi. Karataş, “Allah, İslam Âlemi için manevi bir fırsat olan, sevincini ve heyecanını yaşadığımız Regaib Kandili’ni ve Üç Ayları dua, tövbe ve ibadetler ile en verimli şekilde ihya edebilmeyi nasip eylesin.” dedi.

SP Afyonkarahisar İl Başkanı

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Regaib Kandilini kutladı. Karataş, “Onbir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi, ‘Üç Aylar’ın başlangıcında bulunan Regaib Kandili’ni ülkemiz, milletimiz, İslam Âlemi ve tüm insanlık adına en içten dua ve temennilerimle tebrik ediyorum.” dedi.

İslam Âlemi için önemli ve anlamlı günlerin inananlar tarafından dua, tövbe ve ibadetler ile değerlendirilmesinin önemine değinen Karataş, şunları kaydetti: “Şükürler olsun bir kez daha on bir ayın sultanı Ramazan ayının habercisi olan Regaib Kandil’ine eriştik. Cenab-ı Allah, İslam Âlemi için manevi bir fırsat olan, sevincini ve heyecanını yaşadığımız Regaib Kandili’ni ve Üç Ayları dua, tövbe ve ibadetler ile en verimli şekilde ihya edebilmeyi nasip eylesin. Bu anlamlı gecenin tüm inananların birliğine, beraberliğine, dayanışma ve kardeşliğine vesile olmasını diliyor, Kudüs’te ve islam coğrafyasında akan kanın bir an önce durmasına vesile olmasını temenni ediyorum.”