Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Reis’i coşkuyla karşılayıp herkesi kucaklayacağız!

Orman ve Su İşleri
Reis’i coşkuyla karşılayıp herkesi kucaklayacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar programı kapsamında Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile toplantı yaptı. Toplantının ikinci kısmı basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Toplantının açılışını AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptı. Daha sonra sırayla Milletvekilleri Hatice Dudu Özkal ile Ali Özkaya katılımcıları selamladı.
“İL KONGREMİZ BAYRAMIMIZ”
Basına açık olan bölümde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tüm belde ve köyleri ihtiyaçlarıyla birlikte tanımaları gerektiğini büyük bir seferberliğin şart olduğunu söyledi. Seçim zamanlarında yapılan gezilerden çok sözünü ettiği çalışmaların çok daha verimli olduğunu dile getiren Eroğlu, “Seçim dışında ki çalışmalar vatandaş nazarında da önem taşıyor. Dolayısıyla 2018 yılı bizim için gerçekten inşallah hep birlikte gece gündüz çalışacağımız bir yıl olacak. Allah nasip eder ve ömür verirse çalışmaya daha çok vakit ayıracağız. Özellikle önümüzde ki hafta 17 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’de Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar’a teşrif buyuracaklar. Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanlığı’nın 6’ncı kongresi yapılacak. Şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bilindiği üzere bizde kongreler bayram havasında geçiyor. Dolayısıyla önümüzde ki Cumartesi günü bayramımız var. Şimdiden teşkilatımızın bayramı kutlu olsun” dedi.
“CUMHURBAŞKANIMIZ HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERDİ”
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir coşkuyla karşılanması gerektiğinin altını çizdi. Eroğlu; “Cumhurbaşkanımız dünya lideridir. Afyonkarahisar’a da çok büyük önem vermektedir. Çünkü bu topraklar mübarek topraklar. İstiklalimizin kazanıldığı topraklar. AK Parti tesadüfen değil bilinerek Afyonkarahisar’da kuruldu. Her zaman değerli Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız ‘Biz Afyonkarahisar’dan yola çıkmıştık’ diye işaret eder. Afyonkarahisar’a her türlü desteği verdi. Hakikaten de DSİ Genel Müdürü olduğum dönemde de kendileri ‘Veysel Hoca Afyonkarahisar’ın içme suyu ne olacak? Hiçbir yatırım yapılmamış bunları takip edeceksin. Diğer tesisleri takip edeceksin’ diye bana özel olarak talimatlar verirdi. Yani bu derece Afyon sevdalısı, Afyon’a muazzam hizmetleri adeta yağmur gibi yağdırmış olan bir Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız var. Dolayısıyla kendilerini gereken şekilde coşkuyla karşılayacağız” diye konuştu.
“İNŞALLAH İLİMİZDEN ÇOK MUTLU AYRILIR”
Afyonkarahisar’ın büyük ve güçlü bir il olduğunun altını çizen Bakan Eroğlu şöyle konuştu: “Afyon büyük ve güçlü bir il. Özellikle burada ki karşılama, coşku inşallah Cumhurbaşkanımızı da mutlu eder. Çünkü ben kendileriyle birlikte bazı illere gidiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bazı illerden çok mutlu ayrılıyor. Bazı illerden de orta derece de mutlu ayrılıyor. İnşallah kendilerini Afyonkarahisar’dan uğurlarken ilimizden çok mutlu bir şekilde gurur duyarak ayrılacağına ben inanıyorum”
DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE DE
2019 yılının siyaset tarihinde ki en önemli seçim olacağına işaret eden Bakan Eroğlu şunları söyledi: “Her seçim önemli diyebilirsiniz. Ama bu seçimin farkı başkadır. İlk defa sistem değişiyor. Özellikle Cumhurbaşkanı, Devlet Başkanı’nın yüzde 50 artı 1 ile doğrudan millet seçecek. 2019 yılında Mahalli İdareler Seçimi de yapılacak. Bilindiği üzere 2019 yılı sonunda da milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı seçimleri var. Bu bakımdan 2019 milletimizin tarihinde milat dönüm noktası olacak. Hepimize çok önemli vazifeler düşüyor. Netice de bu yükseliş, bu muhteşem kalkınma hamlesi ve bayrağımızın özellikle zirveye taşınma harekâtı 2023, 2053, 2071 hedeflerinin gerçekle��mesi için bu miladın çok rahatlıkla, gümbür gümbür aşılması gerekir. Tüm dünyanın gözü Türkiye’dedir. Çükü Türkiye kabuğunu yırttı. Eskiden Türkiye 3’ncü, 4’ncü lig de oynuyordu. Şimdi birinci lig de oynuyor. O bakımdan bunu perçinleştirmemiz gerekiyor düşünüyorum. Hepimize çok büyük vazife düşüyor. 80 milyon vatandaşımızı, herkesi kucaklayacağız”
TOPLANTIYA GENİŞ KATILIM
Toplantıda; AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, AK Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları hazır bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi