• Haberler
  • Genel
  • Rektör Aslan: Türk Devletlerinden Daha Çok Öğrenciye Açığız

Rektör Aslan: Türk Devletlerinden Daha Çok Öğrenciye Açığız

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Âdem Aslan, farklı Türk Devletlerinden daha çok sayıda öğrencinin AFSÜ'de eğitim alabilmesi için her tür katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Âdem Aslan, Orhun Değişim Programı kapsamında AFSÜ’de eğitimlerini tamamlayan Kazakistanlı misafir öğrencileri makamında kabul ederek, sertifika verdi.

Kazakistan Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi’nden Nargiza Raushanbekova AFSÜ Tıp Fakültesinde, Akbota Yessenaliyeva ile Ageness Sakhipkireyeva ise AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesinde dört ay süreyle eğitim gördü. Rektör Aslan: Türk Devletlerinden Daha Çok Öğrenciye Açığız

AFSÜ’deki eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerin Rektörümüz Prof. Dr. Adem Aslan’ın makamındaki sertifika takdiminde, AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Yeşil, Orhun Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Yunus Emre Kundakcı ve Öğr. Gör. Zeynep Betül Yavuz da hazır bulundu.

Sertifika takdimi kapsamında Orhun Değişim Programı’nın daha etkin ve verimli bir şekilde nasıl yürütülebileceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Misafir öğrenciler Türkiye’de ve AFSÜ’de edindikleri akademik ve kültürel deneyimlerden memnuniyet duyduklarını ifade ederek Afyonkarahisar’a yeniden gelmek istediklerini dile getirdi.

Rektör Aslan da AFSÜ’nün Orhun Değişim Programı’na verdiği güçlü desteğin artarak süreceğini vurgulayarak, farklı Türk Devletlerinden daha çok sayıda öğrencinin AFSÜ’de eğitim alabilmesi için her tür katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme