Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Partisi Başkan Adayı Karataş’tan İlk Açıklama: İnanıyoruz!

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Beytullah Karataş ilk demecini gazeteniz Kocatepe’ye verdi. Karataş,  Afyonkarahisar’ın çözülemeyen kronik problemlerini çözmek için gayret sarf edeceklerini dile getirerek, “Bu noktada herkesin elini sıkmaya ve herkesle kucaklaşmaya hazırız” dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye

Saadet Partisi’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı mevcut İl Başkanı Beytullah Karataş olarak açıklandı. Karataş, “Afyonkarahisar’da Daha İyi Bir Yaşam Mümkün” sloganıyla seçim çalışmalarını yürüteceklerini söyledi.

“AFYONKARAHİSAR’IN ÇÖZÜLEMEYEN KRONİK PROBLEMLERİNİ ÇÖZEĞİZ, İNANIYORUZ”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Beytullah Karataş ilk demecini gazeteniz Kocatepe’ye verdi. Memlekete, hemşerilerine hizmet edecek olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduğunu ifade eden Karataş, “İnanıyoruz. Saadet Partisi olarak; vatandaşlarımızın dertlerini dinlemeye ve Afyonkarahisar’ın çözülemeyen kronik problemlerini çözmek için bütün gücümüzle gayret sarf edeceğiz. Bu noktada herkesin elini sıkmaya, herkesle görüşmeye ve herkesle kucaklaşmaya çalışacağız.” diye konuştu.

Karataş açıklamasında, Başkan Adaylığının yarın akşam saat 17.30’da İl Başkanlığında yapılacak “Başkan Aday Tanıtım Programı”nda ilan edileceğini dile getirdi.