Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Saadet Partisi Olarak Muhtarlarımızla İşbirliğine Hazırız”

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, mahallelerin kronik hale gelen sorunlarının istişare ile çözülmesi gerektiğini belirtti. Karataş, “Saadet Partisi olarak tüm kadrolarımızla birlikte muhtarlarımızla her konuda iş birliğine hazırız.” Dedi

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Beşkardeş, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Ünlü ve Merkez İlçe teşkilatıyla birlikte 31 Mart yerel seçimlerinin ardından mahale muhtarlarını ziyaret etti. Ziyaretler; Sahipata Mahalle Muhtarı Doğan Korkmaz, Hoca Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Sibel Eser ve Veysel Karani Mahalle Muhtarı Mustafa Özkan’a yapıldı. Ziyaretlerde İl Kadın Kolları üyeleri de hazır bulunarak muhtarlara çiçek verdiler.

“Saadet Partisi Olarak Muhtarlarımızla İşbirliğine Hazırız”

Muhtarlara hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Karataş, şunları kaydetti: “Bizzat muhtarlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin sorunlarının farkındayız. Saadet Partisi olarak Afyonkarahisar’ın tüm mahalleleriyle ilgili sorunları ve çözümleri ‘Kent Analizi’ raporumuzda bir araya getirdik. Bu sorunlarla ilgili araştırmalar yaparken doğru bilgiye ulaşabilmek adına direkt muhtarlarımızla irtibata geçiyor ve dönem dönem bu sorunları yapıcı muhalefet misyonumuz doğrultusunda gündeme getiriyoruz. Memleketimizin hak ettiği noktaya gelmesi için elimizden geleni her zaman yapacağız. Afyonkarahisar’ımız her şeyin en güzelini hakkediyor. Şehrimizin potansiyeli çevre illere nazaran çok yüksek, tarımdan hayvancılığa her yönden atılacak küçük adımlarla bölgesinde öncü bir şehir olabiliriz. Ülkemizin en önemli kavşak noktasında oluşumuzun büyük artıları var. Bunların farkındalığıyla iyi bir şehir planı oluşturup, bölge lideri Afyonkarahisar’ı inşa edebiliriz. Bununla birlikte mahallelerimiz de bu gelişimde öncü olacaktır. Muhtarlarımız ise bu vizyonun önemli bir parçasıdır. Saadet Partisi olarak tüm kadrolarımızla birlikte muhtarlarımızla her konuda iş birliğine hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”

“Saadet Partisi Olarak Muhtarlarımızla İşbirliğine Hazırız”