Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Partisi, yoğun mesai harcıyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Saadet Partisi, yoğun mesai harcıyor

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları, 1 Kasım seçimleri için yoğun bir mesai harcıyor. Saadet Partililer, çalınmadık kapı bırakmıyor

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Taşkapı ve beraberindeki ziyaret heyeti ile seçim çalışmaları kapsamında Sandıklı ilçesi köylerini ziyaret ettiler.
Ziyarette vatandaşla sohbet eden milletvekili adayı Mustafa Taşkapı, “Şehirlerin artan stresi, hareketsizlik, insanların gündelik hayatlarında yoğun teknoloji kullanımının kaçınılmaz sonucu olarak sağlık sorunları katlanarak artmaktadır. Bu süreçte, sağlık uygulama ve hizmetleri insan odaklı olmaktan ziyade ticari hesaplara göre yürütülmektedir. Her geçen gün sağlık piyasalaşmakta; önce hastalar, ardından sağlık çalışanları ticari ürün ve araçlara dönüştürülmektedir” dedi.
Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu ve beraberindeki ziyaret heyeti, seçim çalışmaları kapsamında Pazar Esnafı’nı ziyaret ettiler.Ziyarette esnafla sohbet eden milletvekili adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, “Yaklaşık ülkemizde on milyon emekli bulunuyor. Halleri ise, bir dokun, bin ah işit misali.Yıllardır emekli maaşlarına yapılan komik denecek zamlar yerine gerçekçi artışlar yapılacaktır. Emekli maaşları yüzde 50 oranında artırılacaktır. Emeklilerimizin sorunları çözülecektir, maaşları her yıl ülkemizin kalkınması oranında otomatik olarak artırılacaktır” diye konuştu.
Saadet Partisi Afyonkarahisar Kadın Kolları İl Divanı; Bölge Sorumlusu Hatice Toroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda Konuşan Hatice Toroğlu ve Hanife Zengin, “1 Kasım Seçimleri, hiçbir seçimin olmadığı kadar önemlidir. Milletimizin huzuru ve güvenliği için;Milli Görüş mefkuresinin TBMM’de temsil edilmesi elzemdir.Milli Görüş’ün yegane temsilcisi Saadet Partisi,üzerine düşeni yapıyor,milletimize bu tercihi sunuyor.Milletimize görev düşmektedir.Çünkü bu imkan milletimizin elindedir. Birbirimize sımsıkı sarılacağız. Temel esaslarımıza sımsıkı sarılacağız.Ve altmış birinci parti olmayacağız.Birinci parti ve tek parti olarak;Türkiye’nin ve insanlığın kurtuluşuna olan vazifemizi ifa edeceğiz.Milli Görüş camiası; temeli sevgi ve kardeşlik olan bir camiadır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)