Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet’ten mobilya üreticilerine ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Aydın saha çalışmalarına devam ediyor.

Afyonkarahisar merkez sanayi bölgesinde bulunan mobilya esnafı ile buluşan Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Aydın, yerel ve genel gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ ALGI YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Ülkenin tarihi bir dönemeçte olduğunu ifade eden Aydın şöyle konuştu; ‘’Bugün görüyoruz ki seçime sayılı günler kala Ak Parti yine algı yapmaya devam ediyor. Bir temel atıyor göstermelik çıkıyor, bir açılış yapıyor şehrimize gelen her bakan aynı yeri defalarca açmış, yine bakıyoruz devletin vatandaşı için asli olan vazifelerini müjde olarak açıklıyorlar.. Maalesef iktidar çevresine çöreklenenler, sadece yetimin malını, garip gurebanın hakkını, milletin emeğini değil; Türkiye’nin de Afyonkarahisarımızın da geleceğini çalıyor! Açık söylüyorum; bu iktidar ve bu anlayış değişmedikçe, sonuç değişmeyecektir! Ve çok net görülüyor ki bu iktidar, kendini değiştirmeye niyetli değil. O halde, vereceğimiz oylarla iktidarı bizler değiştireceğiz. Aynı şeyleri tekrar ederek farklı sonuç elde edilmez! Şimdi önümüzde tarihi bir fırsat var. Türkiye, 14 Mayıs’ta baharın ilk adımını atacak ve 15 Mayıs sabahında;

-Parti kaygısıyla değil, ülke kaygısıyla hareket eden bir yönetim gelecek.

-Partisinin iktidarını değil, Türkiye’nin itibarını düşünen bir yönetim gelecek.

-Şahısların menfaatlerini değil, milletin ihtiyaçlarını merkeze alan bir iktidar gelecek.

İSRAF VE YOLSUZLUĞUN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ

Önce milli geliri üretimle artıracaklarını, sonra da bütün vatandaşlara adil bir şekilde paylaştıracaklarını dile getiren Aydın, “Gökdelenlerinin 40. katında oturup, faizden gelen paralarını istifleyenler paylaşmak istemiyor olabilir. Fakat biz kararlıyız! Yüz binlerin hakkını kendilerine teslim edeceğiz! Torpille, kıyak atamalarla 3-4 yerden yüksek maaş alanlar bu imkanlardan vazgeçmek istemiyor olabilirler. Ancak biz kararlıyız! Üniversite mezunu olup, mülakatlarda hakkı yendiği için sabahın altısından gecenin geç saatlerine kadar süpermarketlerde, AVM’lerde tezgahtarlık ve kasiyerlik yapan gençlerimizin hakkını kendilerine teslim edeceğiz! Algıyla üzerimize gelmeye çalışsalar da doğruyu söylemekten ve doğru olanı yapmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. İşte bir kez daha söylüyorum; İsrafın ve yolsuzluğun kökünü kazıyacağız! Betona ve tüketime dayalı yanlış yatırım anlayışına son vereceğiz! Üretim ve istihdam odaklı yatırımlar, ülkemiz genelinde yaygın bir şekilde devreye alınacak. Yollar olacak, ancak bu yollarda gidip gelirken ekilmedik bir dönüm arazi de bırakılmayacak! Havaalanları elbette olacak; ancak buralara inip-kalkan uçaklar da olacak!” şeklinde konuştu.

MİLLETİN İKTİDARINDA ÜRETİM OLACAK

Bugün Millet İttifakı’nın kutuplaşan değil kucaklaşan, külfetin de nimetin de hakça paylaşıldığı bir Türkiye’nin de teminatı olduğuna dikkati çeken Aydın, “Vatandaşlarımız müsterih olsun. Millet İttifakı, adil devletin, adil paylaşımın ve insanca yaşamın, müreffeh bir Türkiye’nin, gençlerimizin geleceğe güvenle baktığı bir Türkiye’nin teminatıdır. Evet Kararlıyız! Milletin İktidarında Adalet Olacak! Özgürlük Olacak! Huzur ve Güven Olacak! Milletin İktidarında Üretim Olacak! Alın Teri Olacak! Refah Olacak!” dedi.

İNSANIMIZIN UMUDUNU YENİDEN YEŞERTECEK HEYECANIMIZ VAR

Milletin İktidarında; israf, yolsuzluk ve rüşvetin, haksızlık, hukuksuzluk, baskı ve yasakların, işsizlik, açlık ve yoksulluğun asla olmayacağını belirten Aydın, “Devlet adil olacak, paylaşım adil olacak. 85 milyon insanımız, bu bereketli topraklar üzerinde “İnsanca bir Yaşam” sürecek. Her bir vatandaşımız huzur, güven, düzen ve kazanç bulacak. Karşımızda karanlık bir tablo var, evet. Fakat bu tabloyu değiştirecek kararlığımız var bizim. Umutsuzluğa kapılan milyonlarca insanımızın umudunu yeniden yeşertecek heyecanımız var’’ diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti